Prezentatorul TV Adrian Ursu, cu parintii de mana la decernarea Premiilor APTR!

Ieri seara a avut loc la Teatrul National din Bucuresti, (TNB), la Sala Media, festivitatatea de decernare a premiilor Asociatiei Profesionistilor de Televiziune din Romania (APTR) 2014.

Distribuie pe:

fara descriereAdi Ursu a fost premiat de APTR pentru "Secvential", cea mai buna emisiune de investigatiiJuratii Asociatiei Profesionistilor de Televiziune din Romania (APTR), cea mai importanta organizatie de acest fel din tara noastra, l-au premiat pe jurnalistul Adrian Ursu si emisiunea sa “Secvential”, la categoria “Emisiune de Investigatii”. fara descriereLa ridicarea distinctiei, jurnalistul de la Antena 3 a declarat ca este extrem de emotionat.

fara descriere“E o mare bucurie pentru mine sa fiu aici. E a treia distinctie APTR pe care o primesc, dar e atat de importanta incat, ati vazut, am simtit nevoia sa vin cu parintii ca la premiu in clasa I”, a declarat jurnalistul starnind rasete in jurul sau. fara descriereLa intoarcerea in sala, omul de presa si televiziune a fost felicitat de catre mama sa, care se afla langa el, dar si de sotie, jurnalista Carmen Avram.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate