Prietena Monicăi Pop a fost batjocorită de o poliţistă! Femeia cu proteză la picior a fost amenințată cu amenda pentru că stătea pe o bancă: „Umilință, lipsă de politețe și de omenie”

Prietena Monicăi Pop a fost batjocorită de o poliţistă, după cum a relatat celebrul medic oftalmolog.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Prietena Monicăi Pop a fost batjocorită de o poliţistă, acum câteva zile. „Desconsiderare, umilintă, lipsa de politete si de omenie față de seniori!- pina cind asemenea ABUZURI, domnilor politisti? O buna prietena se afla ieri in zona IOR pe o bancă intr-un scuar cu mai multi , la orele permise.Trece o masina de Politie, o tînara politistå vorbind in megafon sa se audă pe stradă: v-au lasat sa iesiti sa va plimbati, nu sa stati pe banca la bîrfe!!!!! Si i-a amenințat cu AMENDA!”,  a postat Monica Pop. (vezi ce a spus Monica Pop despre înșelătoriile medicale de pe internet)


In articol:

Citeste si: Cati bani s-au strans din amenzi pentru nerespectarea ordonantelor militare si ce se va face cu ei

Citeste si: Marcel Vela: Dacă starea de urgenţă va fi înlocuită cu starea de alertă, aplicarea amenzilor va continua pentru restricţiile în vigoare

Citeste si: Vedetă din România, confirmată cu Covid: „S-a panicat”

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

„Au plecat, repede foarte speriati. Doamna nu a putut si nici n-a dorit, stiind ca nu e in culpă cu nimic! Politistii (2 barbati si femeia - cea care vorbea cu atita lipsa de buna-cuviinta la megafon) au coborit s-o certe pe singura ramasâ, doamna de pe banca, PENTRU CĂ STĂ si nu merge,!!! INCREDIBIL si INADMISIBIL! Scrie in vreo ordonanta ca o persoana suferinda nu are voie sa stea sa se odihneasca la aer, pe o banca???!La orele permise???!!! Doamna era in orele permise, avea acte, adeverinta, tot ce trebuia legal!”, a continuat Monica Pop.

Prietena Monicăi Pop a fost batjocorită de o poliţistă: "Este de tolerat o asemenea atitudine?" 

„Le-a explicat ca are o proteza si ca i s-a recomandat de medic sa iasâ, să mearga cite putin, cu intermitenta si sâ se aseze cind oboseste sau cind o doare! Si ca NU poate merge mult! cu o...... de nedescris, politista (a vorbit numai ea, barbatii, probabil subalterni, tăceau) i-a replicat ca atunci cind vrea sa se opreasca din mers si sa se odihneasca, sa urce in bloc ( la etajul 10), sa se odihneasca si sa coboare din nou!!!!!!!!!!!! Si câ daca nu pleaca de acolo ii vor da amendâ! E de n e î n c h i p u i t !!!!!!!! in loc s-o intrebe daca ar putea-o ajuta cu ceva...!!!!!”, a mai scris Monica Pop.

„Cu ce a gresit prietena mea???!!! Chiar daca ar fi gresit cu ceva , este de tolerat o asemenea atitudine din partea unui om al legii? Care ar trebui sa O ( īi) protejeze?Politisti (unii, desigur) sau HIENE???!!!Am uitat : prin apropiere se afla un grup de 8 persoane de etnie roma, APROPIATI !. Lor NU le-a spus nimeni,nimic! S-au gasit doar cu atita lipsa de buna cuviinta, să admonesteze niste seniori si sa-i ameninte cu amenzi! INADMISIBIL! Ei nu au parinti, bunici?!Se aude, domnule ministru???!!!”, a încheiat Monica Pop.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Elena, o asistentă medicală româncă, a murit printre străini în lupta cu coronavirusul: „Și-a dedicat trupul și sufletul pacienților, nu s-a oprit niciodată"

Monica Pop e revoltată că românii sunt obsedați de coronavirus: „Sunt mulți alți pacienți, nu numai cei cu Covid 19. Nu e singura boală de pe pământ!”

Monica Pop e în război în plină pandemie de coronavirus: „Ați văzut cum sunt medicii? Ne-ați blamat pe nedrept, ne-ați scuipat! "Ciubucarii" și "șpăgarii"...

Monica Pop îi sfătuieşte pe români să lupte împotriva coronavirusului cu ouă, brânză şi şuncă: „Mâncaţi obligatoriu o proteină pentru ca leucocitele să fie în circulaţie”

Caz revoltător în Ploiești. O femeie de 45 de ani a murit după un avort. Medicul vinovat a încercat să cumpere tăcerea familiei: „Ce să facă bre cu banii? Mie dă-mi-o sănătoasă”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies