Prima aparitie a Magdei Ciumac dupa externarea din spital! Cum arata in acest moment femeia dupa operatia facuta de urgenta

Fosta sotie a lui Tolea Ciumac si-a revenit si arata foarte bine

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

In urma cu o saptamana, Magda Ciumac a ajuns de urgenta la spital! Fosta sotie a lui Tolea s-a internat la o clinica din Timisoara si, dupa o serie de investigatii, a fost nevoita sa se opereze.

Magda Ciumac, prima aparitie dupa externarea din spital! Nu mai prezinta semne de boala

La scurt timp dupa interventia chirurgicala, Magda si-a postat o imagine de pe patul de spital, apoi a tinut sa le multumeasca doctorilor in mod public. (citeste ce proces de calomnie a castigat Magda Ciumac)

"Pornind de la dansii, anestezist, infirmiere si toti cei care lucreaza acolo, multumesc...tuturor! Practic, mi-au salvat viata în noaptea de 21.06! Mii de multumiri! Respect maxim pentru profesionalism, devotament, conditii si promptitudine!", a scris ea pe Facebook dupa operatie.

Daca in prima fotografie, Marga parea afectata de boala, imediat ce a fost externata, in prima ei poza prezentata pe o adresa de socializare, frumoasa femeie nu mai prezenta nici macar un semn ca ar fi trecut prin chinuri groznice! Dimpotriva, era machiata si aranjata ca la carte.
 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: