Magda Ciumac
Prima aparitie a Magdei Ciumac dupa externarea din spital! Cum arata in acest moment femeia dupa operatia facuta de urgenta

Vedete

Prima aparitie a Magdei Ciumac dupa externarea din spital! Cum arata in acest moment femeia dupa operatia facuta de urgenta

Fosta sotie a lui Tolea Ciumac si-a revenit si arata foarte bine

In urma cu o saptamana, Magda Ciumac a ajuns de urgenta la spital! Fosta sotie a lui Tolea s-a internat la o clinica din Timisoara si, dupa o serie de investigatii, a fost nevoita sa se opereze.

Citeste si: Momente cumplite pentru Magda Ciumac! A ajuns de urgenta la spital: "Un cheag de sange la inima, unul la mana"

Magda Ciumac, prima aparitie dupa externarea din spital! Nu mai prezinta semne de boala

La scurt timp dupa interventia chirurgicala, Magda si-a postat o imagine de pe patul de spital, apoi a tinut sa le multumeasca doctorilor in mod public. (citeste ce proces de calomnie a castigat Magda Ciumac)

"Pornind de la dansii, anestezist, infirmiere si toti cei care lucreaza acolo, multumesc...tuturor! Practic, mi-au salvat viata în noaptea de 21.06!

Mii de multumiri! Respect maxim pentru profesionalism, devotament, conditii si promptitudine!"
, a scris ea pe Facebook dupa operatie.

Daca in prima fotografie, Marga parea afectata de boala, imediat ce a fost externata, in prima ei poza prezentata pe o adresa de socializare, frumoasa femeie nu mai prezenta nici macar un semn ca ar fi trecut prin chinuri groznice! Dimpotriva, era machiata si aranjata ca la carte.