Prima apariție în public pentru Andreea Bălan și Andreea Antonescu, după reunirea trupei Andre!

Cum sună noua piesă cântată de Andreea Bălan și Andreea Antonescu, după reunirea trupei Andre.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

Andreea Bălan și Andreea Antonescu le-au oferit o surpriză de zile mari fanilor lor. Cele două artiste au lansat în această seară piesa „Reset la inimă” și au avut și prima apariția în calitate de membre ale trupei Andre.

La 18 ani de la destrămarea trupei Andre, Andreea Bălan și Andreea Antonescu au revenit cu o nouă piesă explozivă, de vară, iar fanii sunt în culmea fericirii de când au aflat.

Citeste si: Ce s-a întâmplat cu fiica Elenei Udrea, după revenirea în România! Adrian Alexandrov a spus totul

Citeste si: Andreea Bălan și Andreea Antonescu au lansat o nouă piesă! Cum sună „Reset la inimă”

Citeste si: Diana Munteanu, schimbată complet din cauza operațiilor estetice: „Ce ți-ai făcut?”

Cele două artiste au mers la un eveniment, acolo unde au cântat și au dansat pe noua piesă lansată, care are deja zeci de mii de vizualizări.

„ANDRE is back! S-a lansaaaaaat! Reset la inimă e aici! Sperăm să vă placă și așteptăm comentariile voastre!”, a scris Andreea Bălan pe contul de socializare, marți seara.

Dragii mei, cred că cea mai mare surpriză pe care puteam să v-o ofer este reuniunea trupei Andre”, a scris Andreea Bălan zilele trecute, în dreptul unei fotografii alături de Andreea Antonescu.

După ce s-a destrămat trupa, cele două artiste au continuat să cânte și să aibă un proiect propriu. Rând pe rând, cele două artiste au scos noi piese care s-au bucurat de mare succes, iar Andreea Bălan a reușit să devină extrem de cunoscută și datorită costumelor pe care le folosește alături de colegii săi de scenă, cu care are coregrafii spectaculoase.

Ce spune tatăl Andreei Bălan despre noua piesă

Săndel Bălan recunoaşte că piese ca acelea, din perioada Andre (1998-2001), nu s-au mai făcut, iar acum nu a mai fost solicitat să meargă pe același stil.

Dacă piesele nu erau bune nu rezistau 20 de ani şi nu erau cântate prin restaurante sau nu se făceau tot felul de parodii pe seama lor. Nu ştiu ce piesă vor lansa acum, nu am auzit-o, dar cred că va fi un boom. Nu cred că publicul stă să judece o singură piesă nouă, ei vor să asculte piesele care au făcut istorie cândva. Fanii au crescut, dar tot vor să asculte piesele de atunci şi acelea vor fi cântate. Iar eu pentru ele voi fi plătit”, a spus compozitorul şi tatăl Andreei Bălan, care deține drepturile de autor pentru hit-urile Andre, pentru click.ro.

Video Facebook Daniela Popa 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate