Prima declarație făcută de reprezentanți după ce Facebook, Instagram și Whatsapp au picat în toată Europa

Reprezentanții au făcut deja prima declarație legată de Facebook, Instagram și Whastapp după ce au primit numeroase plângeri din partea utilizatorilor din toată Europa.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Facebook, Instagram și Whatsapp au picat în mai multe țări din Europa. Sute de mii de utilizatori s-au plâns că nu pot vedea postările, imaginile sau filmulețele publicate. Cei care folosesc Whastapp au observat că nu pot trimite mesaje sau că nu le primesc.

Citeste si: Declarații exclusive ale Adelinei Pestrițu! Care este motivul pentru care, la cununie, a fost însoțită doar de nașii ei și ai lui Virgil

Citeste si: Cătălin Cazacu a aflat că fiul lui de 9 ani are iubită! "Deschid Instagramul, văd o poză cu el și o fetiță..." - Continuarea e super tare

Citeste si: ULTIMA ORĂ! Adelina Pestrițu s-a căsătorit AZI! Avem imagini si informații-bombă de la fața locului. Frumoasa brunetă a devenit doamna Șteblea | VIDEO EXCLUSIV

Ce se întâmplă cu Facebook, Instagram și Whatsapp

Începând cu orele 2 după-amiaza au fost detectate primele probleme. La orele 15:00, mulți utilizatori au început să se plângă în legătură cu dificultățile pe care le-au întâmpinat.

Reprezentanții Facebook au confirmat că este o problemă cu aplicațiile și că „lucrează pentru a o rezolva cât mai repede posibil”, relatează The Sun. Ei nu au dezvăluit, însă, ce s-a întâmplat.

Pe alte rețele de socializare utilizatorii au intrat pentru a se asigura că și alte persoane au întâmpinat aceleași probleme ca și ei.

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate