Prima fotografie cu Alexandra de la Insulă și iubitul! S-a cuplat cu un fost coleg

Alexandra de la Insulă a publicat prima fotografie în care apare alături de iubitul ei. Frumoasa tânără și-a găsit fericirea în brațele unui fost coleg, după ce s-a despărțit definitiv de Aurel.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Alexandra a plecat în Thailanda alături de Aurel, iubitul ei de la vreme respectivă, sperând că acesta îi va dovedi cât de mult o iubește și că poate fi fidel unei singure femei. După ce avusese numeroase aventuri și în România, iar ea îl iertase de fiecare dată, bărbatul s-a îndrăgostit de ispita Maria dezamăgind-o din nou pe tânără.

Întoarsă în România cu inima frântă, Alexandra a găsit puterea de a-și transforma viața. A renunțat definitiv la relația cu Aurel, a slăbit și a ajuns pe masa de operație a medicului chirurg, suferind o rinoplastie și o intervenție de augmentare mamară. Mai mult, ea și-a mărit și buzele, iar în prezent este o adevărată bombă sexy.

Citeste si: Una dintre câștigătoarele de la „Mireasă pentru fiul meu” a ajuns în tribunal! Concurenta se judecă pentru premiul de 500.000 de lei

fara descriere

Alexandra de la Insulă este fericită lângă un fost coleg

Alexandra de la Insulă s-a cuplat acum cu un fost coleg de școală și este foarte fericită alături de el. Ea a publicat pe pagina ei o fotografie în care apare alături de bărbatul care i-a furat inima și a publicat un mesaj emoționant.

„SPERANȚA că există și cupluri frumoase care reușesc împreună tot ceea ce își propun. SPERANȚA că dragostea există și nu este legată de interese ascunse sau iluzii. ÎMPREUNĂ FORMĂM O ECHIPĂ!

Știam că bărbatul vieții mele va veni atunci când va fi cazul, atunci când sufletul îmi va fi deschis și gata să-l primească în întregime. Îți mărturisesc că nici măcar o secundă nu m-am gândit că acel bărbat ești TU! Am fost dintotdeauna aproape și totuși atât de departe… Tu, prieten drag, ce mereu îmi erai alături și îmi ofereai mângâierea de care aveam nevoie, ai pătruns în sufletul meu cu pași mici și înarmat cu răbdare având un singur scop: FERICIREA MEA! Chiar dacă nu a fost că în basme și n-ai venit pe un cal alb (sper totuși la călărit să mergem împreună?), simt că tot ceea ce trăim este mai frumos că în basme.

fara descriere

Ai venit discret și te-ai așezat pe marginea sufletului meu, uitându-te în golul ce îl aveam de atâta timp. Ai început să-mi carpesti crăpăturile, să-mi săruți rănile, să mă îmbrățișezi cu brațele tale puternice , să-mi oferi încredere și siguranță , să-mi îmblânzeșți demonii și să redai fluturilor aripi. Nu te-ai temut (luptător fiind) să mă descoperi (deși eram că o furtună) , luându-mi trupul și sufletul la puricat, centimentru cu centimetru, colțișor cu colțișor.

Iar când ai găsit o rana, te-ai grăbit să bandajezi pentru a vindeca. Mi-ai readus zâmbetul pe buze și alaturi de tine am renăscut! Mi-ai vindecat sufletul otrăvit și mi-ai arătat că alături de bărbatul potrivit, voi străluci și fără machiaj... Pentru că niciun machiaj, oricât de bun, nu-mi ascundea tristețea din privire. Ești bărbatul care mă face să mă simt frumoasă, indiferent de momentul zilei . Mi-ai pus fericirea pe chip, în zâmbet și privire prin felul în care pășești, vorbești și te comporți! Tu mi-ai înfrumusețat sufletul, cel pe care nu-l puteam machia pentru a ascunde faptul că nu mă simțeam iubita. Mă faci să scap de complexe și îmi acoperi orice imperfecțiune cu un sărut sau o îmbrățișare.

PENTRU TOATE ASTEA ȘI MUUUUULTE ALTELE, CUM POT SĂ-ȚI MULȚUMESC? Aleg s-o fac, IUBINDU-TE! Astăzi, îți urez să ai o zi minunată că sufletul tău! Astăzi, vreau să-ți mulțumesc că faci parte din viață mea, să-ți marturisesc că ești mai mult decât am visat și că sentimentele mele pentru tine cresc din zi în zi! De noroc și iubire sper să fii inconjirat mereu, dorințele să-ți devină realizări și tot ceea ce-am clădit până acum împreună să fie cea mai frumoasă relație din lume. La mulți ani, IUBITULE!”, a scris Alexandra Diaconescu pe reţelele de socializare.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate