Prima fotografie cu principalul suspect în uciderea fetiței de 11 ani, cetățeanul olandez: "Urmele pe care le-a lăsat sunt probe"

Principalul suspect în cazul uciderii fetiței de 11 ani în Dâmbovița este un cetățean olandez. A apărut și prima fotografie cu acesta.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

"Pista asta duce către un psihopat sexual, un pedofil. Plaga asta se extinde, nu numai la noi, ci şi în Europa. FBI a declanşat o adevarată cruciadă împotriva pedofililor, principiul e că oriunde ar săvârşi o astfel de faptă, sunt urmăriţi pe tot pământul. Neşansa acestui ameţit e că acum avem cadavrul, urmele pe care le-a lăsat, sunt probe. E vorba despre impulsivitatea lor, de incapacitatea frânelor, de terminarea problemelor repede. Probabil că a sugrumat-o pe fetiţă, pentru că nu sunt urme de înjunghiere", a declarat criminalistul Tudorel Butoi.

Cetățeanul olandez s-a îmbarcat primul pe ruta București-Amsterdam. Mașina pe care o conducea acesta, închiriată de la o companie, a fost văzută în preajma fetiței de 11 ani care a dispărut în Dâmbovița și care a fost, ulterior, găsită ucisă.

fara descriere

Prima fotografie cu principalul suspect în uciderea fetiței de 11 ani

Cetățeanul olandez a vorbit cu polițiștii înainte de a părăsi țara. Nu exista niciun motiv în acel moment pentru ca acesta să fie reținut.

Mașina condusă de cetățeanul olandez a fost văzută la mai puțin de un minut după ce fata a dispărut de pe ultima cameră de supraveghere. Camerele de supraveghere nu au surprins însă momentul în care fata ar fi urcat în mașină. Anchetatorii au stabilit că cetățeanul olandez a parcurs în 30 de minute un drum ce i-ar fi luat, în mod normal, circa 2-3 minute.

„Am ajuns la un autoturism cu principalul suspect, în condițiile în care am văzut că autoturismul respectiv, în momentul în care a ieșit din localitatea Gura Șuții, a intrat în următoarea localitate la aproximativ 30 de minute, în condițiile în care traseul respectiv poate fi parcurs în 2-3 minute”, a spus duminică prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, Mihai Dincă, într-o conferință de presă.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate