Prima imagine cu fiul Cristinei Ich și al lui Alex Pițurcă: "Are buzele mele"

Cristina Ich a postat prima fotografie cu fiul ei și al lui Alex Pițurcă. Vedeta a profitat de moment să le atingă pe cele care susțin că și-a injectat buzele.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

„Singura poză care o să existe pe Insta. B*tches, are buzele mele. L-am „injectat” din timp”, a scris Cristina Ich, alături de ecografia cu băiețelul ei și al lui Alex Pițurcă.

fara descriere

Cum a reacționat Piți Jr. atunci când a aflat că va fi tată: "A avut o reacție genială"

Cristina Ich a dezvăluit cum a reacționat Alex Pițurcă atunci când a aflat că va deveni tată.

"Alex a avut o reacție genială, a râs cu lacrimi, i-am scris pe whatsapp și îmi trimitea smile-uri întruna. A râs tot timpul, l-am întrebat de ce râde. Nu se aștepta. Este băiețel, ne-am gândit și la nume. Numele va fi Noah Alexandru.

Am o relație cu Alex Pițurcă, mă emoționez când îi rostesc numele, cred că toată lumea știe deja, dar tot m-am emoționat. El este tatăl și sper să aibă 80% dacă nu din fizicul lui, măcar din caracter", a spus Cristina Ich pentru Elle.

Ce nume va purta fiul Cristinei Ich și al lui Alex Pițurcă

Cristina Ich a dezvăluit și ce nume va purta fiul ei și al lui Alex Pițurcă.

"Ne-am gândit la nume, nu puteam să fiu mamă de fată. Mi-a zis și mama că voi avea băiat, eu i-am zis că voi avea fată. Dar uite că mama a avut dreptate, ca întotdeauna. Numele va fi Noah Alexandru", a declarat Cristina Ich, conform Elle.ro. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate