Prima imagine cu iubitul lui Feli Donose! Tânărul o ține în brațe pe micuța Nora Luna

Feli Donose este o femeie împlinită! Artista a postat o imagine alături de iubitul ei.

Distribuie pe:

Autor: A.V.


In articol:

  Cântăreața Feli Donose a postat oficial o imagine în care apare iubitul ei și micuța Nora Luna! Nu se mai ascunde absolut deloc de ochii oamenilor. Uite ce tablou frumos de familie alcătuiesc!

  “Bucuria este o trăire interioară generatoare a unei stări de bine cu mari nivele de energie. Expresia feței în bucurie se transformă, ochii devin lucioși și fața senină însoțită de zâmbete. Bucurie. Tu si Nora Luna. Toata viața”, a scris Feli pe rețelele de socializare.

  Citeste si: Feli Donose, mărturisiri hazlii din copilărie: ”Cântam atât de tare, încât tanti Marcela de la bloc urla”

  Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

  Feli, fotografie inedită cu mama ei. Mesajul postat de artistă care a lăsat fanii cu lacrimi în ochi

  În mesajul postat pe Instagram, artista nu doar că și-a exprimat admirația față de mamei ei, dar a explicat și că a realizat de ce recurgea mama ei la anumite gesturi, atunci când ea era doar o copilă.  

  "Pe mama mea nu a machiat-o niciun make-up artist. Niciodată. Pe mama nu a îmbrăcat-o niciodată un stilist. Mama niciodată nu a fost la răsfăț de tratamente pentru păr la salon, iar de vopsit mereu se făcea singură în oglinda din baia mică a apartamentului nostru mic din Sebeș – orașul în care m-am născut.", scrie Feli în mesajul postat pe Instagram. 

  Citeste si: Feli Donose a avut depresie postnatală! Cum a reușit artista să o înfrunte

  Artista a continuat seria dezvăluirilor și a spus că mama ei i-a fost alături în orice perioadă a vieții, doar că, din cauza diferenței dintre generații, uneori o considera "absurdă"

  "Mama mereu s-a bucurat când eu am crescut și am devenit domnișoară să vadă cum cu pași oarecum repezi deveneam femeie în toată firea. Îi plăcea mult când aveam părul lung că îl prindeam într-o coadă sus și strâns de-mi făceam 'ochi de pisică'. Complexată de mică de înălțime (că de mică am fost înaltă), mergeam cocoșată. Până când, într-o zi când mergeam cu mama pe drum a observat asta și mi-a tras ușor o palmă pe spate: 'Toată viața ta, câte zile vei avea să nu mai mergi cocoșată! Mergi cu capu’ sus și mândră, zână! Nimeni nu are fată ca mama!' – spunea ea, mama mea. Îi înțeleg dragostea față de mine abia acum când și eu la rândul meu sunt mamă. Pe atunci, Doamne, cât de mult o judecam: Că e bătrână! Că e absurdă! Că trăiește în trecut când totul e în evoluție și încă cu ce viteză!!!… Neștiind atunci că iubirea și frica unui părinte sunt intense dincolo de vremuri dedemult. (…)

  În 'ziua de azi', mama acceptă să îi cumpăr un fond de ten deși rar își pune, poartă mereu un ruj în geantă. Mama săptămâna trecută a avut parte (pentru că în sfârșit a acceptat) de primul ei masaj de relaxare", acesta a fost mesajul postat de Feli.

  Galerie foto  Urmatorul articol
  Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
  Setari de confidentialitate