Prima reacție a directoarei școlii în care fiul lui Gabriel de la Boombastic a fost otrăvit! Poliția a început ancheta și a mers la unitatea de învățământ | EXCLUSIV

Reprezentanții școlii în care învață fiul lui Gabriel Lăutaru (ex-Boombastic) a fost otrăvit reacționează.

Distribuie pe:

Autor: D.C.

fara descriere


In articol:

Fiul de 11 ani al fostului solist al trupei Boombastic a fost victima unei glume sinistre de tip bullying în cursul zilei de vineri. Băiatului i-a fost sustrasă sticla de apă din ghiozdan iar cel care a făcut acest lucru i-a turnat dezinfectant pentru mâini. Puștiul a ajuns vineri la spital, unde a rămas internat timp de două zile.

fara descriere

WOWbiz.ro a luat legătura cu reprezentanții Școlii Gimnaziale 172 ”Sfântul Andrei”, acolo unde a avut loc incidentul. Aceștia au declarat că în prezent s-a declanșat o anchetă internă și că poliția a început propria investigație pentru a se afla împrejurările în care băiatul a fost otrăvit.

fara descriere

”Noi cercetăm cazul. Din datele noastre, incidentul avut loc vineri, la ultima oră. Am început o anchetă internă iar poliția a venit în această dimineață. Pot spune că a fost un caz izolat”, a declarat Smaranda Partenie, director al Școlii Gimnaziale Sfântul Andrei din Capitală pentru WOWbiz.ro.

Citeste si: Fiul fostului solist al trupei Boombastic a fost otrăvit la școală cu dezinfectant de mâini! O glumă sinistră care se putea transforma într-o tragedie! EXCLUSIV

Citeste si: Gabriel ex-Boombastic demontează acuzațiile: ”Nu escrocăm oameni, încercăm să-i ajutăm”! Fostul cântăreț participă activ în campania lui Alexandru Cumpănașu

Citeste si: Gabi, fostul solist al trupei Boombastic, foarte emotionat dupa vacanta petrecuta cu fiul sau: "Ultimele clipe cu tine, inimioara mea. Sper sa ne revedem cat mai curand posibil!"

Gabi Lăutaru: ”Fiului meu i s-a mai umblat în ghiozdan”

fara descriere

Pe de altă parte, Gabriel Lăutaru susține că nu este prima dată când fiul lui este victimă a bullyingului. ”Am aflat că i s-a mai umblat în ghiozdan și că i-au fost sustrase sandvișurile. Soția mea a stat de vorbă cu mama băiatului pe care îl bănuia că face asta, însă aceasta a respins că fiul ei ar putea recurge la așa ceva. Oricum, lucrurile sunt mult mai grave, se putea întâmpla o tragedie iar noi vrem doar să prevenim ca astfel de lucruri să se mai întâmple vreodată”, a declarat Gabriel Lăutaru pentru WOWbiz.ro.

Fostul solist al trupei Boombastica depus vineri seara o plângere la poliție iar în această dimineață organele de anchetă au mers la școală pentru a culege informații despre incident.  

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate