Prima reacție a lui Culiță Sterp după ce Carmen de la Sălciua a lansat o nouă melodie: „Omul care e pervers...”

Carmen de la Sălciua a lansat o nouă melodie. Culiță Sterp nu s-a lăsat mai prejos și a făcut și el anunțul.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au format un cuplu timp de mai bine de trei ani și au fost soț și soție un an. Toată lumea credea că cei doi aveau relația perfectă, mai ales că aveau multe melodii scoase împreună și cântau împreună la petrecei, părând un cuplu demn de invidiat.

Din păcate, lucrurile între Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp nu erau deloc așa cum păreau. Cei doi au încercat să păsrteze aparențele până în momentul în caer au luat o decizie, aceea de a se despărți. A trecut un an de la separarea celor doi, însă unii dintre fani încă mai speră la împăcarea lui Culiță Sterp și a lui Carmen de la Sălciua, cei doi fiind considerați cel mai reușit cuplu din lumea muzicii de petrecere.

fara descriere

Carmen de la Sălciua a lansat o nouă melodie

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au fost amândoi la Istanbul. Dacă mulți dintre fanii lor au sperat că cele două vedete au fost împreună în vacanță, adevărul este cu totul altul. Frumoasa brunetă a fost acolo pentru a filma videoclipul unei noi melodii, iar fostul ei soț a trecut pragul casei Puterea Dragostei, unde i-a furat inima Simonei.

Noua melodie a lui Carmen de la Sălciua a fost lansată pe data de 13 iunie, iar ea este extrem de mândră de faptul că a reușit din nou să ajungă în topul celor mai vizualizate artiste de la noi.

Citeste si: Surpriză! Cine este noul iubit al Ralucăi de la Puterea dragostei! Fosta concurentă s-a afișat deja cu el! ”Plecăm împreună la Cluj”.

fara descriere

Culiță Sterp, prima reacție după ce Carmen de la Sălciua a lansat o nouă melodie

Culiță nu se lasă mai prejos și, la fel de focusat pe carieră ca și fosta lui soție, a scos și el o melodie nouă pe care a și promovat-o pe pagina lui de Instagram. „Așa cum am promis, surprizele se țin lanț pentru voi! Aveti aici cea mai noua melodie postata chiar acum pe YouTube, cu un clip al cărui mesaj sper să ajungă la inimile voastre ! ❤️ Am cântat-o cu sufletul, nu cu gura!”, le-a transmis el fanilor.

„Omul care e pervers/ Va rămâne întodeauna/ Tu vrei să-i dai doar un deget/ Și el ți-a luat toată mâna!”, cântă Culiță Sterp în noua lui piesă.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate