Surpriză! Cine este noul iubit al Ralucăi de la Puterea dragostei! Fosta concurentă s-a afișat deja cu el! ”Plecăm împreună la Cluj”.

Raluca de la Puterea dragostei s-a întors la un fost bărbat din viața ei

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere

Raluca și Ricardo păreau cuplu care să reziste tuturor șocurilor la Puterea dragostei! Mai mult, la ieșirea din show, cei doi au plecat într-o vacanță romantică în Grecia, care, în mod logic, ar fi trebuit să consolideze relația.

Ei bine, ce să vezi…nu a fost deloc așa! În loc să se întoarcă în țară de mânuță și mai îndrăgostiți ca niciodată, șoc, Raluca și Ricardo s-au despărțit!!! ”Relația pe care am avut-o nu a mai mers încă de pe vremea când eram în Turcia. Dacă noi am mascat și am ascuns anumite lucruri asta nu înseamnă că relația a fost perfectă”, a scris femeia pe Instagram.

Citeste si: Gigi Becali, gafă de proporții! De ce nu l-a cumpărat pe fotbalistul Wesley Moraes

Citeste si: Știrea falsă care bulversează mediul online: "Fiul lui Dragnea, în stare de ebrietate, a provocat un grav accident, o familie a nimerit la spital”

Citeste si: Blestem în lumea telenovelelor! Actorii principali din ”Inimă sălbatică”, Edith Gonzalez și Eduardo Palomo, au murit în mod surprinzător

fara descriere

Raluca de la Puterea dragostei este cu un alt bărbat! ”Cu Ricardo nu mai exista atracție”

Ca tacâmul să fie complet, nici nu și-au spus bine ”adio” că Raluca de la Puterea dragostei este cu un alt bărbat. Tânăra pare că și-a regăsit fericirea în brațele unui reprezentant al sexului tare, nimeni altul decât fostul ei amorez din perioada în care ea încerca să o ajute să depășească momentele dificile legate de videochat. ”După plecarea din Grecia, țin să va anunț că eu și Ricardo am rămas de comun acord ca fiecare merge pe drumul lui! Mă simt mândră că mi-am recunoscut mie ce îmi doresc cu adevărat! Eu sunt extrem de fericită în acest moment și nu regret faptul că am avut curajul să recunosc ceea ce simt”, a scris fosta concurentă pe Instagram, în timp ce la Teo Show a fost și mai clară. ”Relația cu Ricardo a ajuns la sfârșit, nu a mai existat atracție”, apoi, a recunoscut că, în prezent, și-a reluat relația cu cel care i-a fost iubit în trecut. ”Plecăm împreună la Cluj”.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate