PRIMA ȘI ULTIMA DATĂ când fosta soție a lui Răzvan Simion vorbește despre divorțul de prezentatorul TV!” Îmi doresc din suflet ca măcar amintirile noastre să rămână vii și nepătate de mizeriile care au făcut țăndări povestea noastră” EXCLUSIV

Diana Simion a spus lucrurilor pe nume după ce Răzvan Simion a ținut să vorbească despre despărțirea din urmă cu aproape cinci ani

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

În urmă cu aproape cinci ani, showbiz-ul mioritic era zguduit de știrea conform căreia Răzvan Simion şi Diana au decis să divorţeze după 15 ani de mariaj! În mod oarecum atipic pentru el, la scurt timp după despărţirea dureroasă, prezentatorul nu s-a sfiit să se și afișeze împreună cu Lidia Buble, cântăreața cu care, de altfel, paparazii WOWbiz.ro l-au surprins în premieră.  

Dacă la vremea respectivă, nici macar unul dintre protagoniști nu a dorit să comenteze în detaliu ruptura, ei bine, acum două zile, în mod surprinzător, Răzvan a rupt tăcerea și a spus ce consideră el în privința mariajului eșuat cu Diana, femeia care i-a dăruit și doi copii minunați!

Invitat în platoul unei emisiuni nocturne, Răzvan Simion a făcut o serie de mărturisiri despre fosta sa soţie, a subliniat că, pe undeva, poate înţelege motivul pentru care ea a fost atât de supărată la divorț, însă, lucrurile, din punctul lui de vedere, au fost clare, și nu îi pare rău că s-a ajuns la separare.

"Dacă aş regreta aş fi încă acolo... lucrurile s-au consumat! Sunt relaţii care ard repede, sunt relaţii care ard repede, dar care stau pe făgaşul ăsta un timp! S-au terminat lemnele din sobă! Te-au afectat declaraţiile fostei soţii de-a lungul timpului? Nici nu le mai citeam, oricum era foarte greu să discern ce s-a zis, ce s-a umflat, nu m-am ambalat! Am înţeles şi supărarea ei, n-am răspuns..cred că n-am răspuns niciodată!", a precizat ”matinalul”.

Citeste si: Drama neștiută a Andreei Mantea: „Urma să-mi scot unul din ovare. Era un cancer foarte agresiv și creștea repede”

Citeste si: ȘOCANT! Firicel, audiat de DIICOT! Avem imagini de acolo! Actorul a dat primele declarații în dosarul în care ar fi fost prins drogat şi fără permis de conducere! VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: Un celebru interlop bucureștean, reținut după ce a călcat intenționat un pieton! E acuzat de tentativă de omor

Răzvan Simion a vorbit despre divorț după cinci ani! ”El face parte din mine, din trecutul meu, la fel cum și eu fac parte din el, din trecutul lui”

Pe de altă parte, reporterii WOWbiz.ro au obtinut primii reactia Dianei care a spus, în stilul ei, diplomat, cum vede cuvintele fostului soț într-un moment în care nimeni nu se aștepta la o astfel de marturisire.

Am admirat mereu la Răzvan, în toți cei 15 ani trăiți împreună, discreția și atenția cu care a avut grijă de intimitatea noastră, de viața noastră privată, și trebuie să recunosc că mă întristează să văd cum, din nevoia de a-și anula regretele și sentimentele de vinovăție (pe care le-am simțit amândoi într-o mai mică sau mai mare măsură), alege acum să nege și să modifice amintirile noastre minunate și momentele fericite, nu puține, de care am avut parte. Am trăit împreună o bună bucată din viețile noastre, am crescut împreună, am crezut împreună în tot ceea ce a însemnat "noi", am fost cei mai buni prieteni, ne-am sprijinit și susținut în cea mai frumoasă perioadă a vieții, dar și cea mai grea, anii tinereții, când nu ai nimic în afară de entuziasm și două inimi întregi, și construiești totul de la zero...”, a declarat Diana Simion, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro!

Mai mult, dacă Răzvan Simion a vorbit despre divorț după cinci ani, Diana a vrut să pună și ea punctul pe ”i”!El face parte din mine, din trecutul meu, la fel cum și eu fac parte din el, din trecutul lui, am trăit o poveste de iubire de care nu mulți au parte, și îmi doresc din suflet ca măcar amintirile noastre să rămână vii și nepătate de mizeriile care au făcut țăndări povestea noastră. Au trecut aproape cinci ani de când ușile acestei povești au fost închise, și tot ce îmi doresc acum e să nu le mai forțeze nimeni. (Această a fost prima (și ultima) dată când am vorbit despre noi, restul au fost... cancan-uri). Cât despre adevăr, el va rămâne mereu cel știut și trăit de noi, și niciodată nu va putea fi cu adevărat înlocuit de ranjestul strâmb al măștii care poartă semnătura "adevărului" în fața reflectoarelor”, a conchis frumoasa femeie.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate