Primarul din Măureni, strigăt de disperare după moartea suspectă a asistentei: „Murim cu toții?! E jale, nu s-a dispus nicio măsură!”

Primarul din Măureni este revoltat după ce autoritățile nu au luat măsuri, deși asistenta ar fi fost confirmată post-portem cu coronavirus.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

O asistentă medicală din comuna Măureni din Caraș Severin a murit la Spitalul de urgențe din Reșita după ce a căzut de la o înălțime de aproximativ doi metri și și-a rupt glezna. Femeia a ajuns la spital conștientă, dar amurit câteva ore mai târziu. Oamenii care o cunoșteau sunt revoltați și spun că ar fi murit pentru că intrase în contact cu un suspect de coronavirus, iar medicilor le-ar fi fost teamă să o trateze.

Primarul din Măureni este revoltat

Asistenta medicală care a murit după ce și-a rupt glezna a fost confirmată post-mortem cu coronavirus. Primaul comunei Măureni, Brian Filimon, spun că autoritățile nu au luat măsurile necesare pentru a preveni infectarea cu coronavirus.

„Am fost obligați să o îngropăm în 24 de ore. Ne-am luptat cu morile de vânt. Nu mă gândeam că voi găsi așa un sistem bolnav, mai ales în județul nostru. E jale ce se întâmplă! Dacă asistenta, preoteasa noastră, avea coronavirus, atunci nu intră comuna într-o anchetă epidemiliogică?! Eu, ca primar, nu am primit niciun telefon din partea vreunei instituții pentru a ne izola, pentru a lua ceva măsuri. Singurele persoane izolate sunt soțul și cei doi copii. Soțul, neanunțat fiind că ar fi fost confirmată cu COVID, venise la Reșița să ridice trupul neînsuflețit al soției sale. Atunci i s-a spus că soția sa avea coronavirus”, a spus primaul comunei Măureni, conform expressdebanat.ro.

Citeste si: O femeie a murit la spital cu fractură deschisă după ce a căzut de pe o scară! Era asistentă medicală și soție de preot

Cei din comună nu cred că asistenta, confirmată post-mortem cu coronavirus ar fi fost, cu adevărat, infectată. Persoana suspectă de coronavirus cu care ea a intrat în contact a fost, ulterior, declarată nepurtătoare a virusului. Chiar și așa, edilul este revoltat de lipsa de măsuri luate de autorități.

fara descriere

„Ce facem noi în comunitate? O mare parte din comunitate a intrat în contact cu doamna asistentă. Mai mult, fiica dumneaei este președintele Asociației Tineretului Ortodox Român, o persoană foarte implicată în județ. Fiica dânsei a intrat cu foarte multe persoane din Reșița în contact, ducându-le ajutoare și pachete cu alimente. Dacă într-adevăr era infectată cu COVID-19, vă dați seama cu câți oameni a intrat în contact! Dar probabil că acest virus să răspândește fără nicio logică, se împrăștie și pleacă singur cum vrea. Sunt foarte dezamăgit. Murim cu toții?! Lăsăm oamenii să moară cu zile!”, a mai spus primarul Brian Filimon.

sursa foto: expressdebanat.ro

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate