Primele declarații ale elevei obligate de profesoară să se tundă în timpul orei! Cum arată acum părul micuței

O elevă a fost obligată să se tundă la șoală, în timpul orei! Primele declarații și imagini cu părul elevei

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Un caz revoltător s-a petrecut în Satu Mare. O elevă de la Școala „Vasile Lucaciu” din Carei a fost obligată de profesoară să se tundă, după ce și-a decolorat câteva șuvițe de păr. C onform declarațiilor Nicoletei, copila în cauză, profesoara a venit în clasă cu o foarfecă si în tipul orei, în timp ce ea preda lecția, micuța era tunsă de colega ei de bancă.

fara descriere

“După-masă, la ultima oră, a intrat în clasă foarte tulburată și mi-a trântit foarfeca pe bancă și a spus să fac ce vreau cu ea. Eu credeam că se referă să-mi tai părul. Am apucat să-mi tai din păr un pic și o colegă de-a mea a spus că ea știe să tundă și doamna dirigintă a spus că o lasă pe ea. .În oră, ea a predat lecţia şi pe noi ne-a dus în spatele clasei. Ne-a pus pe un scaun să mă tundă. M-a tuns mai sus decât eram tunsă la păr și după pauza doamna dirigintă a intrat și eram tunsă prea scurt și a spus „Nu-i nimic, crește înapoi””, a mărturisit Nicoleta pentru presasm.ro.

Citeste si: O profesoară de la colegiul Mihai Viteazul din Ploiești s-a sinucis! Motivul pentru care femeia s-a aruncat de la etajul 6

Inspectoratul Şcolar Judeţean Satu Mare face verificări

„La şcoala din Pomi a început ancheta duminică, domnul inspector general a luat legătura cu doamna director, s-a constituit o comisie de cercetare pentru că acolo au profesori din comună, s-a autosesizat şi poliţia, aici părinţii reclamau că elevii ar fi fost loviţi cu o nuia, în palmă, de către femeia de serviciu din şcoală. La Şcoala Vasile Lucaciu din Carei s-a constituit în cursul zilei de azi (luni – n.r.) comisia de cercetare care să stabilească cine este vinovat. Acolo este acuzată o profesoară că ar fi determinat-o pe o elevă de clasa a cincea să se tundă pentru că avea şuviţe decolorate. Se fac cercetări, aşa cum prevede regulamentul de organizare şi funcţionare a învăţământului preuniversitar, Statutul Elevului, Legea Educaţiei care se referă şi la statutul profesorului iar în funcţie de rezultate se vor stabili şi sancţiunile, dacă este cazul”, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, Adriana Dinga, reprezentantul IŞJ Satu Mare.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate