Nicoleta Voicu rupe tăcerea după ce s-a despărțit din nou de Gheorghe Turda! Noi dezvăluiri despre motivele care au dus la separare

Nicoleta Voicu și Gheorghe Turda s-au despărțit din nou. Artista a facut dezvăluiri legate de motivele care i-au adus pe artiști în acest punct.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu s-au despărțit după un an de relație, în ciuda faptului că apropiații se așteptau ca cei doi artiști să ajungă împreună în fața altarului. În plus, nimeni nu se aștepta ca, la vârsta lor, separarea să fie una care să țină primele pagini ale presei cu declarații scandaloase din intimitate. Cei doi foști au făcut tot felul de acuzații unul la adresa celuilalt în primele zile după ce și-au spus adio, ajungând să se vorbească chiar și despre infidelitate.

Ulterior cei doi artiști s-au împăcat, dar lucrurile nu au evoluat între ei așa cum s-ar fi așteptat ea și s-a ajuns din nou la certuri și la iminenta despărțire. Invitată în cadrul unei emisiuni de televiziune, Nicoleta Voicu a făcut noi dezvăluiri legate de ce a dus la ruptura dintre ea și fostul ei partener. „Omeneşte, am făcut tot ce mi-a stat în putinţă. Au fost multe plecări, reveniri. Eu fiind singura care m-am zbătut şi am venit cu toate armele ca lucrurile să devină conştiente pentru persoana din viaţa mea, m-am luptat cu morile de vânt văzând că această constienţă care nu se activează”, a mărturisit Nicoleta Voicu.

Cântăreața a mai spus și că ea a fost singura persoană care a fost alături de Gheorghe Turda în momentele grele cum ar fi atunci când a fost diagnoticat cu cancer de piele și că el nu apreciază deloc ceea ce a făcut pentru ea.

fara descriere

„Lucrurile n-au evoluat aşa încât eu să ajung să am o singură adresă. Să ajung iar să stau ca la începutul relaţiei… Adică după un an şi trei luni, după această perioadă în care devotamentul meu să fie la maxim… Au intervenit nişte lucruri independente de voinţa mea. Aceasta este stabilitatea lui emoţională să zic încât să ia o decizie. Nu ştiu, încă mai sunt lucruri despre care prefer să nu vorbesc şi despre care nu voi vorbi niciodată. Dacă nu ar fi fost această situaţia delicată, despre problema lui de sănătate. El se supara că-i port grijă. Am fost singura. Nici măcar n-a luat în seamă”, a mai declarat Nicoleta Voicu.

Citeste si: Gabriel Cotabiță, dezvăluiri cutremurătoare despre sănătatea lui! ”În primul an după accidentul cerebral, aveam tulburări de memorie! Îmi trebuia prompter când urcam pe scenă” EXCLUSIV

fara descriere

Gheorghe Turda a făcut-o praf pe Nicoleta Voicu

În ianuarie, atunci când au decis pentru prima dată să nu mai formeze un cuplu, celebrul Gheorghe Turda a declarat că mai tânăra lui parteneră era extrem de posesivă.

„Exclud varianta unei împăcări pentru că nu se poate trăi cu ea. Era foarte geloasă, îmi urmărea telefonul şi când eram la baie, îmi răspundea la apeluri. Mă sunau colegi de breaslă, trebuia să le răspund, dar ea îmi reproşa că stau prea mult la telefon. Partea proastă e că mi-a stricat nişte relaţii importante. Ce să zic, eu nu o întrebam pe ea cine o sună, de ce doarme cu telefonul sub pernă sau de ce îl ia şi la toaletă”, a declarat Gheorghe Turda, pentru Click!, la sfârștiul lunii ianuarie.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate