Vedete

Primele declaratii ale lui Ilie Nastase despre moartea surorii sale!

Ilie Nastase are o zi cumplita. Dupa ce a avut, in doua randuri, probleme cu Politia Rutiera, fostul mare campion la tenis al Romaniei a mai primit o veste devastatoare. Sora lui, Georgeta, a murit, la 73 de ani, dupa o lunga suferinta.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Calin Perian


Primele declaratii ale lui Ilie Nastase despre moartea surorii sale!

Ilie Nastase are o zi cumplita. Dupa ce a avut, in doua randuri, probleme cu Politia Rutiera, fostul mare campion la tenis al Romaniei a mai primit o veste devastatoare: sora lui, Georgeta, a murit, la 73 de ani, dupa o lunga suferinta.

“Viata este o serie de urcusuri si coborasuri, iar in momentele dificile, ai nevoie de sprijin si intelegere. De curand, familia mea a suferit o pierdere foarte dureroasa. Sora mea ne-a parasit astazi, iar acest eveniment m-a afectat puternic. In aceste momente grele, va rog pe voi toti, prietenii mei de aici, dar si pe toti participantii la viata publica si colegii din mass-media, sa întelegeti nevoia de intimitate a familiei mele. Acum, nimic nu este mai important decat sa putem trata acest eveniment în liniste si cu respect”, a fost declaratia facuta de Ilie Nastase, pe contul sau oficial de socializare.

Georgeta, sora lui Ilie Nastase a murit azi-noapte! Ilie era foarte generos cu ea, ii facea adeseori cadouri scumpe

Provenit dintr-o familie numeroasa, cu 6 copii (trei fete si trei baieti), Ilie Nastase (71 de ani) a primit azi noapte o grea lovitura, sora lui, Georgeta, murind la 73 de ani, dupa o lunga suferinta. Pe numele intreg Georgeta Kornmann, sora fostului mare tenismen se intorsese in Romania acum patru ani, dupa 15 petrecuti in Franta, tara ei de adoptie.

Intr-un interviu acordat presei acum cativa ani, Georgeta a vorbit la superlativ despre fratele ei celebru, povestind ca Ilie este o persoana foarte generoasa: "Ori de cate ori ne intalneam, imi facea cadouri scumpe. Si azi si-a pastrat acest obicei. Am primit de la el un ceas Cartier, bratari sau lanturi de aur", marturisea Georgeta.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Azi, in "Dragoste si ura": Mavi, insarcinata din nou!icon photo

Vedete

Azi, in "Dragoste si ura": Mavi, insarcinata din nou!

Hasibe banuieste ca fiica ei, Mavi, ascunde ceva, in legatura cu “dragostea” care s-a infiripat intre tanara si Faysal.

Titlu secțiune