Vedete

Primele declaratii ale lui Ilie Nastase despre moartea surorii sale!

Ilie Nastase are o zi cumplita. Dupa ce a avut, in doua randuri, probleme cu Politia Rutiera, fostul mare campion la tenis al Romaniei a mai primit o veste devastatoare. Sora lui, Georgeta, a murit, la 73 de ani, dupa o lunga suferinta.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Calin Perian


Primele declaratii ale lui Ilie Nastase despre moartea surorii sale!

Ilie Nastase are o zi cumplita. Dupa ce a avut, in doua randuri, probleme cu Politia Rutiera, fostul mare campion la tenis al Romaniei a mai primit o veste devastatoare: sora lui, Georgeta, a murit, la 73 de ani, dupa o lunga suferinta.

“Viata este o serie de urcusuri si coborasuri, iar in momentele dificile, ai nevoie de sprijin si intelegere. De curand, familia mea a suferit o pierdere foarte dureroasa. Sora mea ne-a parasit astazi, iar acest eveniment m-a afectat puternic. In aceste momente grele, va rog pe voi toti, prietenii mei de aici, dar si pe toti participantii la viata publica si colegii din mass-media, sa întelegeti nevoia de intimitate a familiei mele. Acum, nimic nu este mai important decat sa putem trata acest eveniment în liniste si cu respect”, a fost declaratia facuta de Ilie Nastase, pe contul sau oficial de socializare.

Georgeta, sora lui Ilie Nastase a murit azi-noapte! Ilie era foarte generos cu ea, ii facea adeseori cadouri scumpe

Provenit dintr-o familie numeroasa, cu 6 copii (trei fete si trei baieti), Ilie Nastase (71 de ani) a primit azi noapte o grea lovitura, sora lui, Georgeta, murind la 73 de ani, dupa o lunga suferinta. Pe numele intreg Georgeta Kornmann, sora fostului mare tenismen se intorsese in Romania acum patru ani, dupa 15 petrecuti in Franta, tara ei de adoptie.

Intr-un interviu acordat presei acum cativa ani, Georgeta a vorbit la superlativ despre fratele ei celebru, povestind ca Ilie este o persoana foarte generoasa: "Ori de cate ori ne intalneam, imi facea cadouri scumpe. Si azi si-a pastrat acest obicei. Am primit de la el un ceas Cartier, bratari sau lanturi de aur", marturisea Georgeta.
 

Veste dramatică pentru Andreea Esca! Celebra ştiristă a fost dată în judecată de o doctoriţă şi trebuie să se prezinte la tribunal în două săptămâni! EXCLUSIV icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

De ce a ales Alexandru Arşinel să-i facă parastas joia Stelei Popescuicon photo

Vedete

De ce a ales Alexandru Arşinel să-i facă parastas joia Stelei Popescu

Pe 23 noiembrie se împlineşte un an de la moartea Stelei Popescu, iar familia, dar şi foştii colegi îi vor face parastase.

Titlu secțiune