Primele declarații după ce s-a anunțat că trupa Andre se reunește! ”Ne-am și certat, nu ne-am mai vorbit, n-am vrut să ne mai vedem sau auzim, dar viața ne-a adus de fiecare dată împreună”

Andreea Bălan și Andreea Antonescu, două dintre cele mai sexy și mai longevive artiste din showbiz-ul românesc, au luat, de curând, o decizie care, cu siguranță, au adus emoții în inimile fanilor muzicii din anii `90: trupa Andre își reîncepe activitatea.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu


In articol:

Mai mult chiar, cele două Andree se pregătesc să lanseze și prima lor melodie împreună, după 17 ani de pauză, cele două artiste fiind, la modul cel mai evident, fericite că și-au reluat activitatea împruenă.

Citeste si: Surpriză uriașă! Andreea Bălan și Andreea Antonescu au făcut pace: s-a reunit trupa ANDRE!

Citeste si: Andreea Antonescu, schimbare radicală de look! S-a tuns și nu mai este blondă: „Vouă v-a plăcut, eu m-am conformat”

Citeste si: Surpriză totală! Câți români au murit în pandemie față de 2019 - evz.ro

Citeste si: Divorțul e sigur! Andreea Antonescu a luat decizia! Dezvăluiri EXCLUSIVE

”Ce pot să spun? Sunt chiar bucuroasă că voi cânta alături de Andreea Bălan. Este, probabil, cea mai apropiată persoană de mine. Eu, și o spun răspicat, eram nerăbdătoare să se concretizeze acest proiect, să revenim împreună pe scenă”, ne-a spus frumoasa Andreea Antonescu. Mai mult decât atât, artista a recunoscut că între ea și Andreea Bălan este, cu adevărat, o chimie, și nu doar în plan muzical. ”Mult efort, nopți nedormite și zeci de mii de km parcurși într-o mașină, toate acestea, din dorința de a vă dărui o mică parte din sufletele și visurile noastre. Am râs, am plâns, am dormit, am trăit cele mai mari emoții și am ajuns de la agonie la extaz alături de Andreea Bălan. Da, ne-am și certat, nu ne-am mai vorbit, n-am vrut să ne mai vedem sau auzi, dar viața ne-a adus de fiecare dată împreună, mai ales în situații de cumpănă, până am devenit o familie. Cu bune și cu rele, cu surle și trâmbițe, ni s-a dovedit de prea multe ori că noi două avem o legătură aparte. Prea multe coincidențe și mult prea multe situații ne-au adus mereu una lângă cealaltă, până am realizat că nimic nu e întâmplător și ne-am supus. (…) Această revenire înseamnă să retrăiesc cei mai frumoși ani din viață. Au fost anii cei mai intenși, iar faptul că sunt din nou alături de Andreea Bălan sub umbrela Andre, stârnește emoții greu de explicat în cuvinte. Nu ascund că multe dintre întâlnirile noastre din ultimele săptămâni au însemnat și lacrimi de fericire, pentru că da… André a fost și proiectul tatălui meu, care sunt convinsă că ne veghează, zâmbește și ne susține de acolo de sus!”, ne-a mai spus frumoasa Andreea Antonescu.

Andreea Antonescu a anunțat divorțul de soțul ei

Relaţia dintre Traian Spak şi Adreea Antonescu a fost, în repetate rânduri, pusă sub semnul întrebării, motivele fiind evidente: ea locuieşte mai mult în România, loc în care face tot ce îi stă în putinţă pentru a-şi continua cariera muzicală, fotografiile cu ei doi, împreună, sunt de-a dreptul rarisime, iar de-a lungul timpului s-au tot ferit să dea detalii – aşa cum fac alte vedete – despre relaţia lor de cuplu. Cu toate acestea, de curând, Andreea Antonescu, pentru prima oară, a recunoscut că sunt probleme cât se poate de serioase în cuplu. ”Nu s-a schimbat statutul, deocamdată nu s-a schimbat nimic. De vreo patru ani se gândește toată lumea. Nimic nu este pe vecie și, la urma umei, nu se garantează nimic. Avem o singură garanție în viața asta și anume moartea. În rest, totul e relativ. Nu pot exclude varianta unui divorț”, spune Andreea Antonescu. Cu toate acestea, a recunoscut pentru WOWbiz.ro frumoasa cântăreață, problemele sunt cât se poate de reale. ”Da, și distanța”, ne-a spus Andreea Antonescu.

Andreea Bălan se căsătorește cu George Burcea

Andreea Bălan şi George Burcea formează un cuplu încă din 2015, relaţia dintre cei doi fiind una foarte serioasă. Cu toate acestea, reporterii WOWbiz.ro au aflat primii ca Andreea Bălan și George Burcea NU sunt căsătoriți. Cu toate acestea, așa cum a anunțat artista, cât de curând, va exista și o nuntă, Andreea Bălan și George Burcea anunțând că își vor uni destinele, legal.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate