Surpriză uriașă! Andreea Bălan și Andreea Antonescu au făcut pace: s-a reunit trupa ANDRE!

Informație-bombă în showbiz! Trupa ANDRE s-a reunit. Iată mesajul oficial!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Informație de ultim moment care a adus în sufletele oamenilor amintiri și momente vechi, dar și zâmbetele pe chipurile lor! Andreea Bălan a făcut un anunț oficial, alături de Andreea Antonescu: trupa ANDRE s-a reunit și urmează să scoată o piesă nouă.

Citeste si: Betty, fiica lui Salam, mesaj de iubire superb pentru soțul ei! Cătălin i-a răspuns imediat

Citeste si: Anca Pandrea și Horia Moculescu au pensii mici! Câți bani încasează lunar

Citeste si: Andreea Marin, totul despre chinul prin care a trecut: „Lacrimile nu se opreau...”

”Dragii mei, cred că cea mai mare surpriză pe care eu puteam să v-o ofer este reunirea trupei ANDRE! Aveți link în bio cu teaser-ul noului nostru single care se va lansa în curând! Ne-am reunit pentru voi, pentru iubirea și susținerea voastră!❤️”, a scris Andreea Bălan pe rețelele de socializare.

Câştigurile din muzică ale Andreei Bălan au scăzut în ultimul an

fara descriere

E clar că câştigurile din muzică ale Andreei Bălan au scăzut în ultimul an. Cântăreaţa care a trecut prin momente cumplite în această primăvară, când a intrat în stop cardio-respirator în timpul naşterii prin cezariană, deţine firma „Andreea Bălan SRL”, înfiinţată în 2007, prin care îşi derulează afacerile din domeniul muzicii.

Ultimele rezultate de la Ministerul de Finanţe, valabile pentru 2018, arată că firma Andreei Bălan a înregistrat un profit de 96.706 lei. Este un regres faţă de 2017, când „Andreea Bălan SRL” a făcut un profit de 137.590 lei. Astfel, câştigurile cântăreţei s-au micşorat cu 40.884 de lei în 2018 faţă de 2017.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate