Primele declaratii făcute de fiul lui Marcel Toader! Ce l-a învățat celebrul sau tată pe Maximilian! "Să nu lași capul jos"! EXCLUSIV

Maximilian, fiul lui Marcel Toader, a stat de vorbă cu WOWbiz.ro, la doar două zile după moartea tatălui său.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

fara descriere


In articol:

Distrus de durere, fiul lui Marcel Toader a rupt tăcerea, prima oară după moartea tatălui său. În exclusivitate pentru WOWbiz.ro, Maximilian Toader, fiul regretatului Marcel, ne-a făcut o serie de dezvăluiri.

"Tata mi-a spus sa nu las niciodată capul jos. Sa fiu tare, indiferent de ce s-ar întâmpla. Asa voi fi, în amintirea lui. Ceea ce m-a învățat tata nu poate fi rezumat. Dar mi-a spus sa nu mint niciodată, sa am coloana vertebrala și sa tratez oamenii cât de bine pot eu, asa cum as vrea sa fiu tratat și eu. Și întotdeauna sa spun lucrurilor pe nume...", a declarat Maximilian Toader pentru WOWbiz.ro.

fara descriere

Tânărul a explicat și motivul pentru care Marcel Toader va fi înmărmântat lângă Constanța și nu în București

"Bunica (mama lui Marcel, n.r.) a vrut sa îl ducem la Cumpănă, sa îl înmormântat lângă tatăl lui, bunicul meu. I-am respectat dorința și, alături de câțiva prieteni de-ai noștri, ne-am ocupat de toate formalitatile".

Maximilian Toader: ”Am aflat că a făcut infarct, am mers repede acolo dar era prea târziu”

fara descriere

Întrebat dacă va prelua afacerea lui Marcel Toader, Maximilian a confirmat. "Da, ii voi prelua afacerea. Da, am învățat de la el despre piscine și voi continua afacerea asa cum și-ar fi dorit și tata. E greu acum, dar ma voi descurca".

Citeste si: Abia i-a dat papucii iubitului că a și început să își facă de cap! Imagini de senzație cu o cântăreață sexy, la plajă

Citeste si: Prima postare a Anamariei Ferentz după moartea lui Marcel Toader! Cântăreața nu l-a pomenit pe fostul ei soț

Citeste si: Gheorghe Dincă și-ar fi fotografiat victimele! Ce probe au fost găsite în casa groazei

În fine, Maximilian a povestit și cum a aflat despre moartea tatălui său. "Am vorbit cu el, și nici nu mai știu ce, vorbeam de viitorul nostru, de ce vom face, dar nu pot sa spun exact ce, acum patru zile. Am aflat ca a făcut infarct de la cel mai bun prieten al lui, am mers repede acolo, dar, deja, era prea târziu"..., a mai spus Maximilian Toader pentru WOWbiz.ro.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate