Gheorghe Dincă și-ar fi fotografiat victimele! Ce probe au fost găsite în casa groazei

Gheorghe Dincă a fost dus din nou în casa în care le-ar fi ținut sechestrate pe Luiza și pe Alexandra.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere


In articol:

Luni au continuat perchezițiile la locuința criminalului Gheorghe Dincă. La mai bine de o săptămână după ce au fost descoperite mai multe probe în casa din Caracal, anchetatorii au descins și luni în locuința acestuia, de unde au rdicat mai multe obiecte.

Printre lucruri, se află și un aparat foto, iar cele mai sumbre supoziții încep să prindă contur. Astăzi au fost găsite noi pete de sânge în locul în care se presupune că Alexandra Măceșanu ar fi fost ținută legată și violată.

Citeste si: Andreea Bălan, la 4 luni după ce a trecut pe lângă moarte: ”Nu mai pot să fac copii”

Citeste si: Breaking News! Trupul lui Marcel Toader, depus la Cimitirul Bellu! Avem primele imagini FOTO & VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: BREAKING NEWS! Ar fi fost găsit corpul Luizei Melencu, prima victimă a lui Gheorghe Dincă

De asemenea, anchetatorii au ridicat și un aparat foto, în prezența lui Dincă. Se crede că bărbatul le-ar fi făcut fotografii victimelor sale, însă acest lucru rămâne să fie stabilit de către anchetatorii care vor analiza probele.

Din datele oficiale de până acum, anunţate de DIICOT, cercetările la casa groazei vor continua şi în zilele următoare, dar se extind şi în alte locuri pe care le vor verifica. În plus, experţii vor analiza şi cele 3 telefoane pe care anchetatorii le-au găsit,  dar şi laptopul ridicat.

Tot astăzi, anchetatorii au mers într-o pădure de lângă locuința lui Gheorghe Dincă, unde ar fi găsit noi fragmente osoase. Bărbatul susține că ar aparține Luizei Melencu, prima sa victimă, pe care susține că a ucis-o în luna aprilie.

 

Ce răspuns a dat Gheorghe Dincă atunci când a fost întrebat unde a ascuns cadavrul Luizei. I-a lăsat fără cuvinte și pe anchetatori

Avocatul Luizei spune că Gheorghe Dincă nu cooperează. Ce răspuns au primit anchetatorii când l-au întrebat pe criminal unde a ascuns cadavrul fetei.

Gheorghe Dincă este în acest moment cel mai mediatizat infractor de la noi din țară. După ce a recunoscut că le-a ucis pe Luiza și pe Alexandra din Caracal, el le-a oferit mai multe informații polițiștilor. Cu toate acestea, există detalii pe care ucigașul refuză să le ofere.

Avocatul familiei Luizei, Tonel Pop, spune că Gjeorghe Dincă știe exact ce trebuie să spună pentru a da impresia că este cooperant, fără a oferi informații care i-ar putea înrăutăți situația.

„Nu prea cooperează mai deloc. Cooperează în sensul în care îi e favorabilă cooperarea, toate sunt expuse de el în așa fel încât să îi prindă bine. Tot ce a făcut spune că nu a făcut cu intenție, pentru a obține o pedeapsă mult mai mică. Una e să vrei să omori pe cineva, alta e să să-i dai o palmă și să dea cu capul de un cui, de un perete și din greșeală, cum ar fi, să-l omori. El expune astfel de situații bine titrate, bine învățate că lecții”, a declarat Tonel Pop.

”Nu vrea să spună unde a ascuns trupurile fetelor. Nu vrea să spună pentru că acolo unde a dus corpul sau bucăți din corpul victimelor mai sunt și alte victime”, a mai spus avocatul.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate