Primele declarații făcute de Gabriela Cristea despre starea fiicei sale! Ieri a ajuns cu ea de urgență la spital: „Le recomand mămicilor să nu stea pe gânduri”

Gabriela Cristea a ajuns la spital cu fiica ei de doar șase luni. Micuța a fost diagnosticată cu gastroenterocolită.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Gabriela Cristea a ajuns a spital cu fiica ei cea mică, Thea Iris. Mezina familiei a fost diagnosticată cu gastroenterocolita, iar medicii au decis ca ea să rămână în spital peste noapte pentru a fi supravegheată.

„Încă suntem în spital. Trebuia să ne externăm în seara asta, dacă Iris nu făcea febră. Din păcate, cel mai frumos scenariu nu s-a adeverit. Rămânem în continuare pentru că nu e de glumă, mai ales când e vorba de un nou-născut. Ea încă intră la capitolul bebeluş-sugar. Ieri, când a făcut şase luni, s-au şi declanşat toate problemele. Nu se ştie ce a declanşat, dar înţeleg că există această situaţie în Bucureşti… e perioada.

Citeste si: Narcisa Guță, din nou în fața judecătorilor. De data asta cine o mai scapă? - evz.ro

Ea are, de fapt, o enteroviroză. Teoretic, ar trebui să facă aşa ceva dacă a mâncat ceva stricat. Dar ea mănâncă lăptic de la mami, exclusiv. Înţeleg că este un virus care se poate lua din aer. Le recomand mămicilor să nu stea pe gânduri. E prima dată când Iris are o problemă de genul.

Citeste si: Andreea Antonescu și-a făcut de cap, în club! ”Am decis să fac tot ce nu am făcut în timpul căsătoriei”

Am zis să o vadă medic pentru că totuşi e foarte mică. Pe drum, când mergeam spre spital, a regurgitat. Am oprit maşina în mijlocul intersecţiei. A luat-o Tavi în braţe. Am ajuns la spital şi am primit recomandare de internare instantaneu. Ea a făcut febră 38,9 şi am hotărât să plecăm. Între timp, i-am scăzut febra şi am plecat spre spital cu o stare de febră de 37,4. Azi dimineaţă a făcut 39,5. Acum, seara, am avut cu ea un episod. Făcuse febră 38,1 şi ne-am trezit în urmă cu jumătate de oră că a făcut iarăşi 39. Tocmai de asta am primit recomandare din partea medicilor să mai stăm o noapte”, a mărturisit Gabriela Cristea, în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Un profesor din Mehedinți a fost găsit fără suflare în liceul în care preda! Soția lui a înlemnit când a făcut descoperirea

Mihai Mitoșeru, noi declarații despre despărțirea de Noemi: "Nu am plecat cu alta, nu ne-am bătut. La noi a apărut ceva mai rău..."

Livian, Bianca de la Putrea Dragostei și mamele lor sunt deja o familie! Cum au fost surprinși

Alergia la Ambrozie! Ce trebuie să știi despre cea mai alergenică buruiană din România

Ștefania Ivănescu a spus DA! Top modelul s-a logodit chiar de ziua ei

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies