Primele declarații! Soții Șărămăt, în stare de șoc după ce Sorina le-a cerut să nu mai spună prostii: "Se vede de la o poștă că filmarea e o făcătură" EXCLUSIV

Mariana și Vasile Șărămăt sunt în stare de șoc de când au văzut filmarea cu Sorina din America. În clipul respectiv, fata care a ajuns peste Ocean în sânul familiei Săcărin spune că este foarte fericită acolo și le transmite un mesaj asistenților maternali care vor ajunge din nou în instanță pentru anularea adopției sale.

Autor: Petru Luca, R.L.

In articol:

Mariana și Vasile Șărămăt sunt convinși că Sorina a fost forțată să recite un text scris de soții Săcărin. Într-un clip postat pe Facebook, Adelina, "sora" Sorinei, plânge în hohote și susține același lucru: fetița a fost pusă să spună cât de bine îi este în America.

WOWbiz.ro a stat de vorbă cu Vasile Șărămăt despre clipul în care Sorina li se adresează și le spune să nu mai vorbească "prostii".

"Am văzut și noi filmarea aceea, se vede de la o poștă că e o făcătură, au pus-o pe Sorina să spună așa ceva ce nici un om mare n-ar putea să spună... Cum ar putea vreodată fata noastră sa ne spună nouă "doamnă și domnule Șărămăt", când noi am crescut-o și o iubim ca pe ochii din cap?! Este evident că familia Săcărin se teme de rezultatul procesului redeschis la Tribunalul București privind anularea adopției și că încearcă astfel să ne determine să renunțăm la demersurile noastre în justiție. Mesajul e simplu: "Nu mai continuați cu procesul și dezvăluirile și poate vine Sorina în vizită pe la voi". Nu o sa meargă cu noi, noi mergem înainte cu Dumnezeu și cu încredere în justiție. Sorina e fata noastră și nădăjduim că se va întoarce în familia noastră, unde a fost fericită", a declarat Vasile Șărămăt în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Mesajul Sorinei pentru familia Șărămăt

Sorina apare într-un clip în care povestește că este fericită în sânul familiei adoptive.

Citeste si: Noi indicii din noaptea jafului, care a avut loc în locuința lui Culiță Sterp- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

„Doamna şi domnul Mariana şi Vasile Şărămăt,
Mulţumesc că m-aţi crescut până la 8 ani. Sunt bine în familia asta, ei mă iubesc, şi eu pe ei îi iubesc. Mă îngrijesc, îmi dau de mâncare, am haine, mă îmbrac frumos, profesoarele la şcoală sunt foarte drăguţe, şcoala e foarte bine, fac pian, fac înot, fac gimnastică, îi iubesc pe ei şi ei pe mine.

 

Mă cheamă şi pe mine Săcărin şi vă rog să nu mai ziceţi prostii. Dacă nu mai ziceţi prostii, o să venim la voi în România, în vizită“, spunea Sorina în videoclipul trimis din America.

 

Fiica soților Șărămăt, prima reacție după ce a apărut filmarea cu Sorina! Adelina plânge în hohote

 

"Domnilor Săcărin, să știți că tocmai am primit videoclipul Sorinei! Să știți: Sunteți niște... nu știu cum să vă numesc, că nu sunteți oameni! Ce spune Sorina în videoclipul ăla este o minciună. Se vede că a învățat totul ca pe o poezie și mai stă să se gândească dacă este adevărat. Stați liniștiți, dacă mai e dreptate în România, veți plăti scump. Traumatizați fata de 5 luni de zile! Nu o să renunțăm!  Orice am primi! Până nu dăm ochi în ochi cu Sorina, nu o să renunțăm!

Sunt niște texte învățate, o poezie proastă scrisă de voi! Nu o să credem o clipă! Sorina le-a spus domnul și doamna Șărămăt... O aberație! Cu siguranță Sorina vrea cu siguranță să vină la mami și la tati. Ce i-ați mai promis? Că, dacă face videoclipul acela, o veți lăsa să vorbească cu noi? Nu sunteți oameni!", declară și Adelina plângând în hohote.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Fiica soților Șărămăt, prima reacție după ce a apărut filmarea cu Sorina! Adelina plânge în hohote: "Domnilor Săcărin, veți plăti scump! Ce i-ați mai promis dacă face...

Sorina, fetița adoptată în America din Baia de Aramă, a transmis un mesaj video pentru asistenții maternali: „Dacă nu mai spuneţi prostii, o să venim la voi în vizită”

Sora Sorinei, fata adoptată în America, e distrusă de dorul ei! Mariana Șărămăt: ”Mergem cu Andreea la psiholog, e tare greu, fata nu înțelege cum au putut să-i ia sora!” EXCLUSIV

Ce schimbări au pregătit astrele pentru zodii în această toamnă. Cum influențează nativii

Elena Udrea, DE NERECUNOSCUT! Nimeni nu ar mai recunoaște-o acum

Cine este Sorin Georgian Olariu, salvamarul care şi-a pierdut viaţa încercând să salveze un om din apele învolburate ale Mării Negre

Soarta omenirii este pecetluită! Astronomii au făcut fotografia care îți dă fiori. Nu e nimic de făcut...

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies