Stiri

Primele explicatii oferite de Metrorex dupa producerea tragediei de la metrou

Reprezentantii Metrorex au oferit primele explicatii privind modul in care s-a intervenit dupa producerea tragediei de marti seara, cand o tanara de 25 de ani si-a pierdut viata, fiind impinsa de o individa instabila psihic sub metrou.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email


Primele explicatii oferite de Metrorex dupa producerea tragediei de la metrouicon photo
 
Metrorex a detaliat in ce a constat operatiunea de salvare a Alinei: ”Evenimentul a avut loc in jurul orei 20:00 in statia de metrou Dristor 1, la linia de metrou spre Republica. In urma avizarii catre Dispeceratul Metrorex a faptului ca o persoana a cazut in calea de rulare si a fost lovita de tren, personalul Metrorex a desfasurat activitatile specifice ce se aplica in astfel de cazuri, in conformitate cu procedurile in vigoare, din care amintim:
 
 
-  Deconectarea tensiunii de alimentare pentru a putea interveni si a scoate persoana din calea de rulare
 
-  Avizarea prin serviciul national unic pentru apeluri de urgenta 112 si solicitarea de sprijin medical
-  Deplasarea de urgenta a personalului de salvatori al Metrorex in vederea intervenirii si acordarii de sprijin personalului ISU specializat
-  Reorganizarea circulatiei, astfel incit sa se izoleze zona si sa se asigure transportul calatorilor, in acest caz, prin transbordare in statiile Mihai Bravu si Nicolae Grigorescu”, sustin reprezentantii Metrorex intr-un comunicat.
 
Totodata, Metrorex aminteste ca in urma incidentului de marti seara, s-au intensificat actiunile care se desfasoara cu Politia Romana, Jandarmeria si alte institutii, potrivit stirilekanald.ro.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Femeia din Botosani care a cantat non-stop o saptamana pe patul de spital a murit! Vezi aici in ce conditii dramatice a decedat Valeria Iurescu icon photo

Vedete

Femeia din Botosani care a cantat non-stop o saptamana pe patul de spital a murit! Vezi aici in ce conditii dramatice a decedat Valeria Iurescu

In 2013, cazul unei femei din judetul Botosani soca opinia publica, Valeria Iurescu cantand non-stop, vreme de o saptamana, pe patul de spital.

Titlu secțiune