Primele imagini cu Anca Serea, însărcinată a șasea oară! Cum reușește să își ascundă burtica de gravidă

Anca Serea este gravidă pentru a șasea oară! Iată cum reușește vedeta să-și ascundă burtica.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Anca Serea și soțul ei, Adi Sînă, sunt mai fericiți ca niciodată! Însărcinată pentru a șasea oară, Anca Serea este pregătită, în curând, să aducă pe lume cel de-al șaselea membru al familiei.

Anca Serea a făcut mărturisiri despre sarcină pdentru Unica, unde a și pozat sexy! Anca Serea și-a pus în valoare burtica de gravidă într-o rochie neagră, lungă, decoltată la spate, dar și la piciorul stâng. Mai mult decât atât, Anca Serea a schimbat ”registrul vestimentar„ și a îmbrăcat un body de culoarea pielii, dar și unul alb, care îi pune în valoare burtica de gravidă! Până acum, nu s-a observat faptul că Anca Serea ar fi gravidă, căci vedeta arată foarte bine și se menține în formă!

Citeste si: Bomba începutului de săptămână! Anca Serea e gravidă a șasea oară

Citeste si: Anca Serea, primele declarații despre cea de-a șasea sarcină

Citeste si: Toată lumea ştie cum arată Anca Serea, dar uite cum arată mama vedetei! De la ea a moştenit eleganţa! VIDEO EXCLUSIV!

Anca Serea, gravidă a șasea oară

Anca Serea a anunțat pentru Unica faptul că este gravidă cu cel de-al șaselea copil! La vârsta de 38 de ani, Anca Serea și soțul ei se bucură enorm de faptul că vor deveni părinți pentru a șasea oară.

„Mereu am spus că ne mai dorim un copilaș și iată că minunea s-a întâmplat; sarcina nu a fost programată, dar se pare că energia gândurilor noastre s-a concretizat undeva în octombrie anul trecut. Primul trimestru de sarcină nu a fost unul prea prietenos, am avut stări specifice acestei perioade, cumulate și cu anemia mea, pe care o țin sub control, dar și cu o tensiune foarte mică“, povestește Anca despre cum a decurs această sarcină.

Anca Serea a dezvăluit că nu se oprește la cel de-al cincilea copil

Anca Serea este considerată o mămică eroină. După cinci sarcini, soția lui Adi Sînă arată extraordinar, iar potrivit unor imagini, se pare că barza va veni din nou la fosta prezentatoare TV.

Nu mai este niciun secret faptul că Anca iubește să aibă o familie numeroasă, iar ultima dată când a fost însărcinată cu micuțul Moise a dezvăluit că nu vrea să se oprească aici.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: