Toată lumea ştie cum arată Anca Serea, dar uite cum arată mama vedetei! De la ea a moştenit eleganţa! VIDEO EXCLUSIV!

Anca Serea, la shopping cu mama ei. Au intrat în mai multe magazine de bijuterii!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere


In articol:

Anca Serea este una dintre cele mai frumoase şi naturale femei din România. Superba vedetă în vârstă de 37 de ani a născut de cinci ori, dar arată ca un adevărat manechin, aerul ei amintind de cel al celebrei Catherine Zeta Jones.

Citeste si: Aşa se poartă Anca Serea cu fiul ei când nu ştie că e filmată! Paparazzii WOWbiz.ro au surprins-o de curând! VIDEO EXCLUSIV

fara descriere

Ei bine, deunăzi am aflat şi de la cine moşteneşte protagonista noastră atitudinea aparte şi comportamentul regal. Anca a fost surprinsă de colegii noştri împreună cu o doamnă stilată, foarte bine îmbrăcată.

Anca Serea, la shopping cu mama ei. Cele două sunt şi foarte bune prietene!

Femeia care o însoţea la shopping pe soţia lui Adi Sână este nimeni alta decât mama ei, care-i este şi cea mai bună prietenă.

Citeste si: Radar de vedete cu Mircea N. Stoian! Dezvăluiri incredibile din cuplul "Anca Serea- Adi Sână "Ea conduce în această relaţie" EXCLUSIV!

fara descriere

Anca şi cea care i-a dat viaţa sunt, amândouă, pasionate de bijuterii şi s-au plimbat ore întregi pe la magazine în căutarea unor astfel de obiecte preţioase potrivite pentru ele.

Citeste si: Cele mai importante sfaturi pe care Anca Serea le-a primit de la mama ei! Iată de ce i-a spus să facă mulţi copii

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate