Paparazzi

Primele imagini cu Cristian Boureanu, dupa ce Valentina Pelinel s-a recasatorit! Fostul politician, singur si ganditor la piscina! VIDEO EXCLUSIV

Valentina Pelinel si Cristian Boureanu au fost un cuplu timp de 9 ani, au fost casatoriti si au divortat. Acum, fiecare este implicat intr-o alta relatie. Mai mult chiar, Valentina Pelinel s-a recasatorit in urma cu cateva zile.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L.


Primele imagini cu Cristian Boureanu, dupa ce Valentina Pelinel s-a recasatorit! Fostul politician, singur si ganditor la piscina! VIDEO EXCLUSIVicon photo

Au existat multe zvonuri legate de divortul Valentinei Pelinel de Cristian Boureanu. Unii au spus ca au fost problemele financiare ale fostului politician, altii au afirmat ca relatia Valentinei cu Cristi Borcea, actualul ei sot, ar fi destramat mariajul cu Boureanu, insa protagonistii nu au confirmat aceste zvonuri.

Dupa despartirea de Cristian Boureanu, Valentina Pelinel si-a declarat public iubirea pentru Cristi Borcea, care se afla in penitenciar la acel moment. Apoi, i-a facut acestuia si un copil.

In urma cu cateva zile, Valentina Pelinel si Cristi Borcea s-au casatorit, iar dupa ce au devenit sot si sotie, cei doi au marturisit ca vor deveni din nou parinti, de data aceasta blonda fiind insarcinata cu gemeni.

In timp ce fosta lui sotie si-a intemeiat o noua familie, Cristian Boureanu este si el implicat intr-o alta relatie, cu un manechin de doar 22 de ani, Laura Dinca. Boureanu si tanara sa iubita isi petrec tot timpul impreuna, insa zilele trecute, fostul politician a fost surprins de paparazzi WOWbiz.ro, singur, la o piscina din Capitala.

Cristian Boureanu parea ca a venit singur pentru o baie buna si cateva momente de relaxare, insa niste mesaje primite pe telefon i-au schimbat starea. Nu stim daca a primit vestea casatoriei fostei sale sotii sau iubita l-a anuntat ca i s-a schimbat programul, dar chipul s-a strambat brusc pentru cateva secunde, dupa ce a privit ecranul telefonului, semn ca vestea nu i-a fost pe plac. Si-a asezat apoi cu atentia prosopul de u sezlong si s-a astezat sa citeasca!

 
Am dus-o pe Ana Otvoş de la EXATLON la shopping, în Republica Dominicană!  Cum a trăit primele clipe de libertate şi cum s-a pregătit de venirea în România! EXCLUSIV WOWbiz.roicon video

Titlu secțiune

Oana Roman, cadou fabulos de la Moş Nicolae. Uite ce haină de blană superbă a primit vedeta FOTO EXCLUSIVicon photo

Vedete

Oana Roman, cadou fabulos de la Moş Nicolae. Uite ce haină de blană superbă a primit vedeta FOTO EXCLUSIV

Oana Roman, cadou fabulos de Moş Nicolae. uite ce a primit îndrăgita vedetă.

Titlu secțiune