Primele imagini cu Faimoasa Mădălina Predoi, în Republica Dominicană, după ieşirea de la Exatlon! Interviu EXCLUSIV

Mădălina Predoi a ajuns la aeroportul din Santo Domingo după eliminarea de la Exatlon.

Autor: Radu ConstantinMădălina Predoi a stat de vorbă cu WOWbiz.ro pe aeroportul din Santo Domingo, câteva ore după ce şi-a luat adio de la aventura Exatlon.

WOWbiz.ro: Bună seara, Mădălina, eşti în aeroport, aştepţi să decolezi către România... Ce ai să le spui acum cititorilor WOWbiz.ro? Vreau să vorbeşti puţin şi de experienţa Exatlon. Cum a fost?
Mădălina Predoi: Experienţa Exatlon a fost extraordinară.

Mi-aş fi dorit să dureze puţin mai mult pentru mine. Am avut un timp scurt, doar o lună şi puţin, Poate cu altă ocazie o să reuşesc să demonstrez mai mult şi să mă bucur mai mult de ce a însemnat cu adevărat Exatlon.
Oricine are de învăţat din această experienţă. Pentru mine a fost WOW şi este. Ce pot să spun e că sunt foarte mulţumită.

WOWbiz.ro:

Ai să transmiţi un mesaj fanilor WOWbiz.ro şi fanilor Exatlon?
Mădălina Predoi: Da, vreau să le transmit celor care m-au susţinut că le mulţumesc din suflet că au fost alături de mine, că i-am simţit când mi-a fost greu că mă susţin. O să-i rog să se antreneze în continuare cu mine pentru că o să vin acasă şi am multe proiecte frumoase pentru oamenii din România şi abia aştept să văd ce ne rezervă viitorul.
Şi nu uitaţi să citiţi WOWbiz.ro, am auzit că sunt nişte ştiri super acolo, o să le citesc şi eu când ajung acasă!

Reporter: Metin Molagean

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Câştigătorul Exatlon Sezon 2. Alin Andronic a luat o decizie neaşteptată înainte de Marea Finală: "Să fiu eliminat pentru că nu pot să joc"

Câştigătorul Exatlon Sezon 2. Anunţul lui Cosmin Cernat: "Pentru că vorbim de playoff, inevitabil vorbim şi de..."

Explozie în apropiere de sediul Parlamentului de la Ankara. Guvernul denunță un „atac terorist”

Lorena va izbucni în lacrimi! „Va rog frumos să mă votați în Gală să plec acasă!” Aflați cum va reacționa Laurențiu și ce se va întâmpla, sâmbătă, 30 septembrie, în Casa...

Un matematician celebru spune că lumea riscă să fie anihilată din cauza a cinci oameni

„Bărbații slabi fug de femeile puternice! Oana este foarte puternică. Rar se nasc oameni ca Oana!” Anamaria Prodan, mesaj de susținere pentru Oana Zăvoranu, după divorțul de...

”A venit cu o piedică de mort acasă” Noi detalii șocante ies la iveală despre mariajul dintre Oana Zăvoranu și Alex Ashraf

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies