Primele imagini cu Leo de la Strehaia în timp ce este săltat de polițiști! Este reținut 24 de ore

Avem primele imagini cu Leo de la Strehaia în timp ce este luat de polițiști și dus la secție.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

În urmă cu o seară, Leo de la Strehaia a fost săltat de oamenii legii și dus la secție pentru a da declarație. Au apărut și primele imagini cu el, în mașină, după ce a ajuns în mâinile polițiștilor joi seara.

În dosarul în care este acuzat este implicat și unul dintre fiii săi. Leo de la Strehaia a fost reținut pentru 24 de ore, după ce a stat câteva ore la audieri.

Citeste si: Leo de la Strehaia, arestat! Săltat de mascați și dus la secție - E incredibil ce acuzații i se aduc

Citeste si: Cum petrecea Leo de la Strehaia înainte ca fiul lui să fie săltat de procurori! Declarații bombă cu privire la dosarul care îi provoacă palpitații ”Prințului Țiganilor”

Citeste si: Leo de la Strehaia i-a șocat pe polițiști! Muniție și încărcător de pistol-mitralieră descoperite la o percheziție

Acuzațiile care i se aduc sunt incredibile. Leo de la Strehaia se va prezenta azi în fața procurorilor. Se va decide dacă va fi sau nu arestat preventiv.

Leo de la Strehaia și fiul lui ar fi luat 150 de aparate de aer condiționat de la o firmă, însă nu le-au achitat. În plus, ei ar fi vândut acele aparate contra unor sume derizorii, mai anunță sursa citată. Anchetatorii susțin că este vorba despre un prejudiciu de 300.000 de lei.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate