Primele imagini cu Ramona de la Puterea dragostei la spital, după ce a căzut pe scări în emisiune

Ramona de la Puterea dragostei a căzut pe scări în gală și a ajuns la spital în miez de noapte. Primele imagini.

Distribuie pe:

Autor: O.N.

Primele imagini cu Ramona de la Puterea dragostei la spital, după ce a căzut pe scări în emisiune.


In articol:

Ramona de la Puterea dragostei și-a speriat fanii în urmă cu două zile, după ce a postat niște imagini în care apare cu piciorul bandajat și cu cârjele lângă pat. Concurenta a suferit un accident în gală, în urma căruia a făcut o mică entorsă. 

Primele imagini cu Ramona de la Puterea dragostei la spital, după ce a căzut pe scări în emisiune

Ella a postat un nou vlog pe canalul de YouTube, chiar din ziua în care Ramona a suferit accidentul cu pricina. Se pare că blondina a căzut de pe scări în gală și a ajuns la spital. Ella a fost lângă ea în acele momente și a și filmat-o în timp ce se afla în cărucior cu rotile într-un salon.

Primele imagini cu Ramona de la Puterea dragostei la spital, după ce a căzut pe scări în emisiune.

Citeste si: Ligi de la Puterea dragostei și-a speriat fanii. Mesaj controversat pe rețelele de socializare: „Finalul meu...”

Citeste si: Livian, prins cu mâna în zona intimă a Biancăi de la Puterea dragostei. Totul a fost filmat și urcat pe Internet. VIDEO

Citeste si: Daiana de la Puterea Dragostei, surprinsă la masa celor mai temuți interlopi. Cu cine s-a afișat în public

„Am venit cu Ramo la spital. A pățit o bombă. O să vă explicăm noi mai multe.”

„Am căzut pe scări. M-am jucat cu Daiana, cu Ella și cu Berna. După ce îmi trece o să mă joc din nou. Mă înjunghie. Nu are cum să mă opereze. Cred că m-a blestemat Daiana, după fazele pe care le-am făcut cu Gabriel azi”, a spus Ramona pe vlog, chiar din spital. 

Primele imagini cu Ramona de la Puterea dragostei la spital, după ce a căzut pe scări în emisiune. Stă la pat și se poate deplasa doar în cârje. Primele declarații

Ramona de la Puterea Dragostei și-a pus fanii pe jar după ce a postat pe contul ei de socializare un videoclip în care piciorul ei apare bandajat și lângă pat stau frumos așejate o pereche de cârje.

Din informațiile care circulă pe fan-page-urile emisiunii, se pare că Ramona ar fi făcut o entorsă după ce s-ar fi jucat alături de Ella în casa Puterea Dragostei. Cel mai probabil fetele s-au aventurat din nou în jocul cu apa, Ramona a alunecat și s-a accidentat.

„Uitați ce se întâmplă când prietele tale te roagă să te joci cu ele pe scări. Să dați cu ulei, cu pur și apoi să vă dați cu saci de plastic”, a spus Ramona de la Puterea Dragostei pe Instastory.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate