Stiri

Primele imagini cu sicriul lui Ilie Balaci. "Minunea blondă", primită în aplauze pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova

Sicriul cu Ilie Balaci a ajuns la stadionul din Craiova.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: M. B.


Primele imagini cu sicriul lui Ilie Balaci. "Minunea blondă", primită în aplauze pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiovaicon photo
 
Sicriul în care se află trupul neînsufleţit al lui Ilie Balaci a ajuns în urmă cu puţin timp pe stadionul Ion Oblemenco din Craiova. Fostul fotbalist a fost întâmpinat cu ropote de aplauze de către miile de fani care l-au aşteptat şi care au adus cu ei coroane de flori. 
 
15 ani a durat cariera de jucător a lui Ilie Balaci. 12 din aceşti 15 ani au fost petrecuţi la Universitatea Craiova, club pentru care a jucat în mai mult de 300 de meciuri oficiale şi cu care a câştigat şapte trofee.
 
Ilie Balaci avea 62 de ani şi a fost unul dintre cei mai mari jucători români de fotbal, supranumit de fani ”Minunea blondă”. Cariera sa se leagă de Universitatea Craiova, unde a jucat ăn perioada de glorie a formaţiei oltene. Din păcate, şi-a întrerupt prematur cariera din cauza unor accidentări. Nu s-a depărtat de marea dragoste, fotbalul. A fost antrenor, iar performanţe notabile a avut cu echipe din Africa de nord şi în zona ţărilor arabe. 
 
 
 
 
 
 
Scandal uriaş! Gabriela Firea a dat-o în judecată pe Denise Rifai! Vor ieşi scântei la tribunal! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”icon photo

Stiri

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”

Tatăl lui Ionuţ, băiatului ucis de câini în 2013, află săptămâna viitoare dacă îşi va recupera banii de la avocatul Bogdan Bărbuceanu.

Titlu secțiune