Ana Baniciu, dezvăluirea care a surprins pe toată lumea. A recunoscut câţi bărbaţi a avut!

Ana Baniciu nu are noroc îndragoste, în ciuda faptului că este dorită de mii de bărbaţi.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

fara descriere
 
Ana Baniciu este una dintre cele mai frumoase vedete de la noi. Deşi încinge imaginaţia oricărui bărbat, frumoasa blondină nu are deloc noroc în dragoste. Ba mai mult, nu ea este cea care părăseşte în relaţii, ci partenerul este cel care pune punct. 
 
„Cu toate că o să pară de necrezut, în toate relaţiile pe care le-am avut, pe mine m-au lăsat bărbaţii. Contrar aparenţelor, toată lumea crede că eu i-am lăsat pe partenerii mei, dar adevărul e simplu, ei m-au lăsat pe mine. Nu am lăsat eu pe cineva vreodată. Nu am avut multe relaţii, pe bărbaţii cu care am fost pot să-i număr lejer pe degetele de la o singură mână”, a declarat Ana Baniciu pentru Cancan. 
 
Frumoasa vedetă speră încă să îşi întemeieze o familie şi, deşi nu crede în căsătorie, îşi doreşte foarte mult un copil. „Îmi doresc tare mult un copil, chiar visez în ultima perioadă treaba asta… Adică îmi visez mereu copilul.  Eu nu cred că o să mă căsătoresc. Nu pun preţ pe treaba asta, nu pun preţ pe mine mireasă, în altar cumva… Cred că o să vină un moment în viaţa asta când va fi, dar aş prefera să nu, pentru că eu vin dintr-o familie cu părinţi despărţiţi, care nu au fost căsătoriţi şi a fost mult mai bine aşa. Ei au stat foarte mult timp împreună, dar nu au avut acte şi asta mi se pare extraordinar ca, în momentul în care se produce o ruptură, să nu mai stai cu toate nebuniile alea” a declarat Ana Baniciu. 
 
 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate