Primele imagini cu Ștefan și Viorela, după ce tânărul a fost eliminat din casa de la Puterea Dragostei

Ștefan a fost eliminat de la Puterea Dragostei, iar plecarea lui a șocat-o pe Viorela, care nu și-a putut stăpâni lacrimile.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

A fost un moment emoționant la Puterea Dragostei, eliminarea lui Ștefan, cel care are cu Viorela unul dintre cele mai solide cupluri din casă.

Viorela a izbucnit în lacrimi când a văzut că Ștefan va părăsi emisiunea. Momentul i-a impresionat și pe ceilalți concurenți, mulți fiind impresionați de despărțirea celor doi.

Citeste si: None detonează bomba despre Plușica și Daniel! I-a găsit în dormitorul băieților! "După ce a fost un contact intim între ei a venit și mi-a zis: Ia-o și tu, None"

Citeste si: Jador, reacţii după ce Roxana a sărit la bătaie la Simina: "M-au sunat părinţii ei, plângeau la telefon"

Citeste si: Roxana de la Puterea Dragostei, plină de sânge! Imaginile care au apărut după bătaia cu Simina

La scurt timp după plecarea lui Ștefan de la Puterea Dragostei, au apărut pe paginile de fani ai emisiunii mai multe imagini cu ei doi. Sunt imagini din Istanbul, în care cei doi sunt împreună, ca un adevărat cuplu.

Mulți sunt cei care nu au crezut inițial în acest cuplu, sunt unii concurenți care au spus că în acest cuplu doar Ștefan este cel care iubește, Viorela făcând cu acesta un cuplu doar pentru voturi.

Citeste si: Andreea Mantea a început să plângă! Vestea dată a produs un adevărat cutremur în casa Puterea Dragostei!

Citeste si: Scene incredibile la Puterea Dragostei: Roxana s-a sărutat cu grecul Alexander în camera roșie, de față cu Andy!

Citeste si: Se complică totul la Puterea Dragostei! Roxana are o altă relație în afara emisiunii? Viorela a dat-o de gol!

Ștefan și Viorela de la Puterea Dragostei s-au certat din cauza Siminei

Până la urmă, parcă împotriva tuturor, Ștefan și Viorela au rămas un cuplu, cei doi certându-se poate cel mai puțin în emisiune. Recent, doar Simina a fost cea care a reușit să strice un pic liniștea cuplului. Simina l-a sărutat pe Ștefan, în vis, iar Viorela a fost deranjată de faptul că iubitul ei a fost tare curios de acest vis.

Vezi AICI cum a primit Viorela vestea că iubitul ei, Ștefan, a fost eliminat de la Puterea Dragostei

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: