Primul caz de coronavirus la Metrorex! Este vorba de un controlor de acces din stația Laminorului

În dimineața zilei de 31 martie a fost confirmat primul angajat Metrorex contaminat cu noul coronavirus.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Marți, 31 martie, a fost confirmat un caz de coronavirus în rândurile angajaților de la Metrorex. Este vorba despre un controlor de acces de la stația de metrou laminorului. Nu doar că supraveghea aparatele de taxare, dar, atunci când nu erau casieri, vindea și cartele de călătorie.

Până marți au fost confirmare 2.245 de cazuri de persoane infectate cu coronavirus.

fara descriere

Încă șase persoane au fost ucise de coronavirus în România

Marți, 31 martie, au fost confirmate încă șase decese în România. Potrivit Grupului de comunicare strategică, numărul pacienților morți a ajuns la 78 pe teritoriul României.

În 27 martie a murit o femeie de 69 de ani, din judeţul Suceava. Probele s-au recoltat în 25 martie, rezultatul fiind confirmat în 31 martie.

Decesul 75 este al unui bărbat de 68 de ani, din judeţul Suceava, cu probe recoltate în 25 martie şi rezultat confirmat în 31 martie. El a murit în 28 martie.

Citeste si: Cine a aruncat virusul COVID-19 în lume? Conflict uriaș între SUA și China. Experimentele din laboratoare ținute secret

Citeste si: Mărturiile cutremurătoare ale unui medic. Ce se întâmplă, de fapt, în spitalele din România: „Frica morții îți bate la ușă și nu ai cum să te aperi”

Deces 76 este al unui bărbat de 57 de ani, din judeţul Suceava, probele fiind recoltate in 26 martie, iar rezultatul confirmat in 28 martie. El a murit în 30 martie.

Cel de-al 77-lea deces este al unei femei de 82 de ani, din judeţul Suceava, căreia i s-au recoltat probe în 26 martie, rezultatul fiind confirmat in 28 martie. Femeia a murit în 30 martie.

Decesul 78 este al unei femei de 64 de ani, din judeţul Suceava, cu probe recoltate in 26 martie, rezultat confirmat in 31 martie Femeia a murit în 26 martie.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate