Breaking news. Au murit încă 6 persoane infectate cu coronavirus. Numărul morților a ajuns la 78

Alte şase decese ale unor persoane confirmate cu coronavirus. Toţi erau pacienţi internaţi la SJU Suceava / Numărul total al morţilor a ajuns la 78

Distribuie pe:

Autor: O.N.

Breaking news. Au murit încă 6 persoane infectate cu coronavirus. Numărul morților a ajuns la 78

Coronavirusul a făcut încă 6 victime

Alte şase decese ale unor persoane confirmate cu coronavirus au fost anunţate marţi, 31 martie, după-amiază, fiind vorba despre pacienţi internaţi la Spitalul Judeţean Suceava. Numărul total al morţilor a ajuns astfel la 78.


In articol:

Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, al 73-lea deces este al unui bărbat de 62 de ani din judeţul Suceava, de la care s-au recoltat probe în 25 martie, zi în care el a şi murit. Rezultatul pozitiv a fost confirmat în 31 martie.

Totodată, în 27 martie a murit o femeie de 69 de ani, din judeţul Suceava. Probele s-au recoltat în 25 martie, rezultatul fiind confirmat în 31 martie

Citeste si: Iubita lui Liviu Dragnea râde de premierul Ludovic Orban! Vezi motivul pentru care Irina Tănase l-a ironizat pe Orban!

Citeste si: Monica Pop e revoltată că românii sunt obsedați de coronavirus: „Sunt mulți alți pacienți, nu numai cei cu Covid 19. Nu e singura boală de pe pământ!”

Citeste si: Jador de la Puterea Dragostei, amendat de Poliție după ce a ieșit din casă fără adeverință: „Nu știam că trebuie să…”

Decesul 75 este al unui bărbat de 68 de ani, din judeţul Suceava, cu probe recoltate în 25 martie şi rezultat confirmat în 31 martie. El a murit în 28 martie.

Deces 76 este al unui bărbat de 57 de ani, din judeţul Suceava, probele fiind recoltate in 26 martie, iar rezultatul confirmat in 28 martie. El a murit în 30 martie.

Cel de-al 77-lea deces este al unei femei de 82 de ani, din judeţul Suceava, căreia i s-au recoltat probe în 26 martie, rezultatul fiind confirmat in 28 martie. Femeia a murit în 30 martie.

Decesul 78 este al unei femei de 64 de ani, din judeţul Suceava, cu probe recoltate in 26 martie, rezultat confirmat in 31 martie Femeia a murit în 26 martie.

 

"Decesele sunt la pacienti internaţi în Secţia medicală (decesele 73,75,76,77) si gastroenterologie (decesele 74 si 78) a SJU Suceava. În acest moment nu detinem date despre patologia asociată", a transmis Grupul de Comunicare Strategică.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate