Primul mesaj al lui Hannelore după despărţirea de Bogdan! A recunoscut tot ce a simţit pentru Andy: „Am minţit!”

Hannelore a spus tot adevărul despre relaţia cu Bogdan şi a recunoscut că era atrasă de Andy.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

 
Hannelore de la Insula Iubirii s-a despărţit de Bogdan, cel care i-a devenit soţ cu puţin timp în urmă. Ea a decis să dea cărţile pe faţă şi să recunoască faptul că nu a fost sinceră cu ea şi cu cei din jur. Blondina regretă faptul că a pierdut ocazia de a-l cunoaşte cu adevărat pe cel care ar fi putut să-i aducă fericirea, ispita Andy.
 
„Realitatea pură şi adevărată 
Recunosc că în ultima vreme am minţit, da, am minţit şi m-am minţit. Am plâns şi nu ştiam de ce, am refuzat şi nu ştiam pentru ce. Am ajuns la ideea că da, voi aveti dreptate, am minţit, mint şi m-am minţit şi v-am minţit. Si astfel am pierdut, am pierdut şansa să cunosc măcar un om minunat, pe el, prinţul pe cal alb. Cine ştie ce ar fi fost, poate mult, poate puţin, poate nimic, poate doar un prieten important. Am învăţat ceva important datorită Insulei iubirii: că viaţa se trăieşte nu se îngroapă, că sentimentele se recunosc şi nu se ascund, că oamenii se schimbă mereu şi nu se cimenteaza pentru eternitate si că nu trebuie să ne fie frică, să ne ascundem. Să fim aşa cum suntem.
 
Da, Andy e un barbat frumos si mi-a plăcut, e un barbat interesant, m-a atras si am vrut să mă ascund. Dar am greşit si realitatea aţi văzut-o voi. Mă bucur că l-am cunoscut şi de asemenea soţul meu sau fostul, e un om bun, care m-a susţinut şi care a fost alaturi de mine, am avut momente frumoase dar şi grele, un bărbat lânga care m-am maturizat, am învăţat şi faţă de care în unele situaţii am greşit, un om minunat, dar nu ne potrivim, poate nu acum sau poate nici in viitor. Dar asta nu e o problemă, experienţele vieţii sunt bine venite, pentu asta trăim. Suntem diferiţi si viaţa ne oferă surprize, să le trăim şi să nu ne minţim! 
 
In legatura cu verigheta, acest minunat simbol al uniunii, cercul perfect care continuă şi nu se întrerupe niciodată...un adevăr stabilit de mii de ani...il respecţi dar..oamenii mai iau si o pauză, relaţiile se schimbă, se transformă şi regenereaza. Să luăm exemplu de la natura: totul are un început si un sfârşit si sa nu regretăm, sa trăim, sa respectăm şi să lăsăm resentimentele la o parte. 
O femeie poate fii cea mai puternica atunci cand este subestimantă şi se renaşte atunci când alţii se aşteaptă mai puţin.
Un inceput de an frumos, plin de realizari si o zi minunata va doresc tuturor!”, a scris Hannelore pe pagina ei de Facebook. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: