Primul mesaj al Vanessei, văduva lui Kobe Bryant, după moartea legendei din baschet și a fiicei lor: "Suntem distruşi..."

Femeia care i-a stat alături fostului baschetbalist timp de 20 ani, Vanessa, a publicat primul mesaj de după tragedia aviatică în care Kobe Bryant și fiica lor de 13 ani au murit.

Distribuie pe:

Primul mesaj al Vanessei, văduva lui Kobe Bryant, după moartea legendei din baschet și a fiicei lor:

Fostul model se declară devastată de pierderea suferită și nu își poate imagina cum ea și fiicele ei își vor continua viața fără Kobe și Gianna, fiica lor cea mijlocie.

De asemeni, Vanessa a mulțumit tututror celor care i-au transmis mesaje de condoleanțe și de susținere în această perioadă grea prin care trece.

Citeste si: Familia bebelușului de 11 luni din Vaslui, mort de gripă, își strigă durerea: „De ce te- a ales pe tine Dumnezeu?”. În decembrie unchiul bebelușului a murit de TBC

Citeste si: Bianca Rus, provocată de Botezatu să-și arate sânii  în emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities! ”Se vede acolo un pic de...” Ce a făcut cântăreața

Citeste si: Un bărbat din Botoșani și-a stropit iubita cu benzina și i-a dat foc. Amândoi au fost preluați de Ambulanță

"Suntem distruşi de pierderea subită a iubitului meu soţ, Kobe, un tată minunat, şi a frumoasei mele Gianna, o fiica şi o soră iubitoare şi minunată. Suntem distruşi şi pentru familiile care au pierdut pe cei dragi duminică şi le împărtăşim durerea. Nu există destule cuvinte pentru a ne descrie durerea. Mă liniştesc spunându-mi că atât Kobe, cât şi Gianna au ştiut că sunt iubiţi. Am fost binecuvântaţi să îi avem printre noi. Îmi doresc să fi fost pe vecie alături de ei. Au fost luaţi prea repede. Nu ştiu cum ne vom duce vieţile de acum încolo şi îmi e imposibil să îmi imaginez o lume fără ei. Dar încercăm să trecem peste fiecare zi cu gândul că ei se uită de acolo sus la noi. Iubirea noastră pentru ei e infinită. Îmi doresc să pot să îi iau în braţe, să îi sărut, să îi am alături pentru totdeauna", a scris Vanessa pe Instagram, alături de o fotografie în care apare alaturi de baschetbalist și cele patru fiice ale lor.

Cum și-au găsit sfârșitul Kobe Brynt și Gianna Maria

Faimosul Kobe Bryant se afla la bordul unui elicopter, alături de fiica lui, Gianna, dar și de alte șapte persoane. Din cauza ceții excesive, elicopterul a pierdut din altitudine și s-a izbit de o culme. Aparatul de zbor s-a prabușit pe data de 26 ianuarie, în zona Calabasas, California.

Din păcate, toți cei aflați la bordul elicopterului au murit, Kobe Bryant fiind recunoscut doar după amprente.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate