Un bărbat din Botoșani și-a stropit iubita cu benzina și i-a dat foc. Amândoi au fost preluați de Ambulanță

O ceartă conjugală s-a transformat într-o adevărată dramă, după ce, ieri seară, un bărbat și-a incendiat iubita care voia să se despartă de el.

Distribuie pe:

Clipe de coșmar pentru un cuplu din Botoșani. Un bărbat și-a stropit iubita cu benzina și i-a dat foc. Se află amandoi în stare gravă la spital


In articol:

Bărbatul de 50 de ani, din comuna Vorona, județul Botoșani, a aflat că iubita lui dorește să îl părărsească. Ba mai mult, chiar o suspecta de infidelitate. Acestea au fost motivele pentru care bărbatul a recurs la gestul necugetat.

După mai multe discuții aprinse cu iubita lui, în vârstă de 43 de ani, bărbatul a stropit-o cu benzină și i-a dat foc. Flăcările au cuprins și încăperea în care ar fi izbucnit scandalul dintre cei doi, dar și pe agresor. Din câte se pare, individul și-ar fi dat singur foc intenționat.

Amândoi au ajuns în stare gravă la spital, iar medicii se chinuie să le salveze viețile.

Citeste si: Un autotren încărcat cu autoturisme a căzut în râul Olt. Scafandri fac deja căutări

Citeste si: Bianca Drăgușanu își scoate silicoanele după 17 ani! Motivele pentru care a luat decizia decisivă

Citeste si: Ce s-a întâmplat cu bunurile regretatei Cristina Țopescu? Ce hotărâre neașteptată a luat mama jurnalistei

Cine a salvat-o pe femeie de flăcări

O vecină care a auzit țipetele femeii de 43 de ani a umplut o găleată cu apă și a aruncat-o pe femeie pentru a stige focul.

"Chiar atunci când eu am băgat găleata să iau apă s-a auzit o bubuitură şi un fum. Şi în faţa uşii s-a văzut o flacără foarte mare şi a început să urle. A venit în flăcări pe trotuar. Am luat repede apa şi am aruncat pe ea"., povestește femeia care a retrăit clipele groaznice.

Clipe de coșmar pentru un cuplu din Botoșani. Un bărbat și-a stropit iubita cu benzina și i-a dat foc. Se află amandoi în stare gravă la spital

O altă vecină susține că cei doi s-au certat din cauză că femeia voia să se despartă de bărbat din cauza neînțelegerilor.

"A ieşit în stradă, că ardeau hainele pe ea. A dat cu apă o fată, a dat cu găleata cu apă", rememorează îngrozit un vecin.

Clipe de coșmar pentru un cuplu din Botoșani. Un bărbat și-a stropit iubita cu benzina și i-a dat foc. Se află amandoi în stare gravă la spital

În ce stare sunt cele două victime

Atât femeia de 43 de ani, cât și bărbatul de 50 de ani au fost transportați de urgență la spitalul din Iași, starea lor fiind foarte gravă.

Femeia a suferit arsuri pe o suprafață mare a corpului, în timp ce iubitul ei este în stare critică, având căile respiratorii afectate.

"La fața locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul Serviciului de Investigții Criminale, pentru cercetarea și stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul", a precizat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt al IPJ Botoșani.

Poliţiştii au deschis acum dosar penal pe numele bărbatului de 50 de ani.

 

Sursa foto: Observator.tv

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate