Stiri

Principele Nicolae, inca o lovitura pentru rudele sale! Unde a fost in weekend nepotul renegat al Regelui Mihai

Desi este renegat de rudele sale si i s-a retras titlul de principe, Nicolae, nepotul Regelui Mihai este un personaj extrem de activ si e iubit de regalisti.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L.


Principele Nicolae, inca o lovitura pentru rudele sale! Unde a fost in weekend nepotul renegat al Regelui Mihaiicon photo
Fostul Principe Nicolae s-a casatorit civil anul trecut cu Alina Binder, iar in aceasta toamna cei doi vor avea nunta, una cu multe semnificatii istorice: ceremania va avea loc la Sinaia (localitate unde se afla Pelesul, fosta resedinta regala) si la Cazinoul din Sinaia, o cladire cu incarcatura pentru familia regala.

Desi relatiile dintre Nicolae si mama lui, dar si cu Principesa Margareta, matusa lui, sunt practic inexistente, nepotul Reegelui Mihai este iubit de reprezentantii asociatiilor regaliste.

Astfel, in weekend-ul trecut, fostul principe si sotia lui au fost, alaturi de mai multi regalisti, la Curtea de Arges, acolo unde se afla criptele stramosilor sai.

Cititi pe stirilekanald.ro ce s-a intamplat la Cureta de Arges in weekend

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Jasmin, victima lui Oktay! In aceasta seara, un nou episod al serialului „Meryem”, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Jasmin, victima lui Oktay! In aceasta seara, un nou episod al serialului „Meryem”, de la ora 20:00, la Kanal D

Kanal D difuzeaza in aceasta seara un nou episod al serialului „Meryem”, incepand cu ora 20:00.

Titlu secțiune