Principesa Margareta, surprinsă în ipostaze în care nu a mai fost văzut niciun cap încoronat! A ieșit la cumpărături într-un magazin de bricolaj Foto EXCLUSIV

Principesa Margareta, moștenitoarea formală a Regelui Mihai, are activități cât se poate de interesante în ultima vreme, ea reușind, pentru câteva ore, să scape de obligațiile unui cap încoronat și să se relaxeze.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere


In articol:

Ajunsă la 70 de ani, Principesa Margareta pare să aibă o energie de invidiat. Iar această energie trebuie, probabil, consumată, moștenitoarea Regelui Mihai având, la această oră, puține obligații sociale de îndeplinit.

Citeste si: Scandal la Casă Regală! Ce a făcut fiica Regelui Mihai la puțin timp după moartea acestuia

Citeste si: Casa regală în doliu! A murit Prințesa Christina

Citeste si: Ea e ”prințesa secretă”, nepoata Regelui Mihai care se ferește să apară în fotografii

Așa că, zilele trecute, alături de sora ei, Principesa Sofia, a opta în linia succesiunii după ce, acum câțiva ani fusese exclusă, iar apoi iertată, Custodele Coroanei românești a plecat într-o adevărat aventură. Și nu oriunde, ci la cumpărături la care, cui siguranță, nimeni nu și-ar fi imaginat vreodată că ar putea vedea vreo prințesă. Mai exact, cele două au fost surprinse de un cititor WOWbiz.ro într-un magazin de bricolaj, căutând atente printre rafturi, punând tot felul de întrebări care, cu siguranță, păreau stranii ieșind din gurile regale.

Ușor tensionate, cele două capete încoronate, au ales să se îmbrace ca oamenii obișnuiți, astfel, Principesa Margareta a optat pentru a trăi aventura din magazinul de bricolaj pentru o pereche de pantaloni albi și un tricou cu guler negru, asortând o gentuță veselă și purtându-și cu mândrie bijuteriile de care nu se desparte, iar sora ei, principesa Sofia, cea însărcinată să care cumpărăturile făcute, a ales o rochie largă, de culoare neagră.

fara descriere

Într-un final, cele două prinețe, îmbrăcate simplu, au găsit ceea ce căutau și, hotărâte, au plecat spre casele de marcat - loc în care, au întâmpinat din nou o situație rară – s-au așezat la o coadă uriașă, au plătit fără să mai spună niciun cuvânt, iar apoi au zbughit-o spre mașina din parcare pentru a se îndrepta spre ”castelul” în care locuiesc și care, evident, va beneficia de o mică ”renovare”.

 

Principesa Margareta este Custodele Coroanei

Margareta a României (70 de ani) este prima fiică a fostului suveran Mihai al României și a soției sale, principesa Ana de Bourbon-Parma. În 2017, după moartea tatălui său, a preluat conducerea Casei Regale a României și este pretendentă la tronul desființat al României (cu apelativul „Majestata Sa”). În afară de titlul de „principesă a României”, a folosit și titlul de „principesă de Hohenzollern-Sigmaringen” (de altfel autoritățile elvețiene au impus Hohenzollern-Sigmaringen drept nume de familie în actele oficiale, situație schimbată ulterior). Din 2007 a primit titlurile „Principesă Mostenitoare a României” și „Custode al Coroanei Române”. Prin părinții ei, Principesa Margareta este descendentă directă din marile familii imperiale și regale ale Europei, numărând printre strămoși regi ai Franței, Angliei, împărați germani și țari ruși.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate