Prințul din Austria, care l-a omorât pe ursul Arthur, se apără! Acesta a spus că ”a împușcat legal un urs periculos”

Emanuel von und zu Liechtenstein, prințul acuzat că l-a ucis pe Arthur, a făcut noi declarații!

Emanuel von und zu Liechtenstein
Emanuel von und zu Liechtenstein
Autor: Cristina Ionela

In articol:

Prințul austriac, Emanuel von und zu Liechtenstein, a scandalizat o lume întreagă după ce l-a ucis pe ursul Arthur. Prințul de Liechtenstein a făcut noi declarații pentru presa străină.

Conform informațiilor transmise de krone.at, prințul de Liechtenstein a transmis că, ”însoțind ghizii locali de vânătoare”, el „a ucis animalul care făcea probleme la 250 de metri de casele unui sat”.

După ce ursul a pătruns adesea în zona unor așezări, a fost clasificat ca periculos de către autoritățile române responsabile și eliberat pentru tragere. Am dobândit legal autorizația de vânătoare de la autoritățile responsabile”, a spus acesta într-o scrisoare.

Citeste si: Polițiștii italieni s-au apropiat de această prostituată. Ce le-a zis tânăra, în limba română: „Am 25 de ani și…”- bzi.ro

Citeste si: Prințul Emanuel von und zu Liechtenstein susține că nu l-a omorât pe ursul Arthur. Primele declarații: "Am dobândit legal..."

Acesta neagă faptul că ar fi fost vorba de ursul brun „Arthur”, spunând că va sprijini ancheta autorităților din România. Emanuel von und zu Liechtenstein a vorbit și despre cât l-a costat partida de vânătoare în România, evitând să spună suma exactă: „Din câte știu, taxele plătite sunt investite în primul rând în programe de protecție pentru urși și pentru oamenii care locuiesc în zonele cu urși”.

Ursul Arthur, ucis de un prinț austriac

„Arthur avea vârsta de 17 ani și a fost cel mai mare urs observat în România și probabil cel mai mare care trăia în Uniunea Europeană. Măsurătorile cadavrului indică faptul că Arthur avea 593 de puncte din 600 care reprezintă maximum posibil în industria vânătorii de trofee. Nu am mai auzit de un asemenea punctaj record până acum.

Citeste si: Google a șters mii de recenzii negative lăsate de români pe pagina castelului prințului din Austria

Mă întreb cum a putut prințul să confunde o femelă cu pui care vine la sat cu cel mai mare mascul care exista în adâncul pădurii. Este clar că prințul nu a venit să rezolve problema localnicilor, ci să omoare ursul și să își ducă acasă cel mai mare trofeu pentru a-l agăța pe perete.

Avem de a face cu o partidă de braconaj, de vreme ce au împușcat ursul greșit”, a declarat Gabriel Paun, președintele Agent Green.

Distribuie pe:
Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Arthur, cel mai mare urs din România, împușcat de un prinț austriac! Revoltă în mediul online: „Au împușcat ursul greșit”

Emil Cioran, un om al contrastelor: „Marele succes al vieţii mele e că am reuşit să trăiesc fără o meserie!” Operele filozofului român

Câte amante a avut Prințul Philip. Soțul Reginei Elisabeta nu a fost un bărbat fidel

Dana Budeanu, previziuni despre următorul val de Coronavirus

Veste ȘOC pentru cei vaccinați cu AMBELE DOZE! Este bomba zilei. Cutremur în lumea medicală

BOALA secretă pe care o avea Christian Eriksen. Cum a ajuns fotbalistul danez să se prăbușească inert pe teren

Cutremur în presă. A fost găsit mort în propria casă

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies