Probleme de sănătate pentru Nelu Ploieşteanu! Internat în spital o lună! "Aveam muşchii atrofiaţi"

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Nelu Ploieşteanu a vorbit despre problemele de sănătate care l-au ţinut în spital o lună.

Nelu Ploieşteanu a fost internat timp de o lună şi a primit tratament. Într-o emisiune de televiziune, artistul a dezvăluit de ce a ajuns în spital.

"Nu am mai mâncat şi am ajuns la spital. Am fost o lună în spital, am ieşit acum o lună şi o săptămână, dar acum sunt bine.

Conduc, nu mai am probleme! Eram epuizat, aveam muşchii atrofiaţi şi am primit tratament cu vitamine", a declarat Nelu Ploieşteanu.

Nelu Ploieşteanu şi-a pierdut fiul anul acesta

În primăvara acestui an, Nelu Ploieşteanu şi soţia lui îl pierdeau pe Mihăiţă, băiatul lor grav bolnav.

Un reporter al emisiunii Teo Show a mers acasă la Nelu Ploieşteanu şi a stat de vorbă cu cei doi soţi. Mihăiţă s-a prăpădit, iar părinţii lui s-au împăcat şi se înţeleg bine de dragul familiei. Nimic nu va mai fi la fel în familia lor după moartea fiului bolnav.

Elena, soţia lui Nelu Ploieşteanu: "Ne lipseşte Mihăiţă, Sărbătorile nu vor mai fi niciodată la fel. Avem copii, avem familie, trebuie să încercăm. Lipseşte cineva din familie, ne e foarte greu. Foarte greu! O parte din noi nu mai e! Pentru mine, pe trei sferturi sunt moartă.

Dar încerc să merg mai departe pentru nepoţi, pentru fete!".

Nelu Ploieşteanu: "Nu ai cum să nu simţi lipsa unui om pe care l-ai iubit atât, oricât ai vrea să fii de tare. Nu am lipsit nicio zi de la cimitir de când a plecat. Mergem la mormânt, vorbim cu el ca şi cum ar fi lângă noi! Am stat departe, cât am fost certaţi, dar nu era nicăieri ca acasă".

După ce Mihăiţă a murit, Nelu Ploieşteanu s-a mutat înapoi acasă şi s-a împăcat cu nevasta. "Da, ne-a unit! El nu mai locuia aici! Era la fiica cea mare. Venea la spital în fiecare zi, dar nu vorbeam! Nu vorbeam deloc! Joi am vorbit, vineri spre sâmbătă a murit Mihăiţă. Eram în curtea spitalului, a început să plângă şi m-a întrebat ce face Mihăiţă. Am început şi eu să plâng", a spus soţia lui Nelu Ploieşteanu la Teo Show.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Keremcem, indragitul actor turc, revine in casele romanilor, de astazi, in “Dragoste si ura”

Curs valutar 20 decembrie. Cursul BNR: cum este cotat Leul fata de Euro

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop Zilnic Luni 25 Ianuarie 2021: Situația financiară este una foarte bună pentru Gemeni

Tăriceanu este în stare de ȘOC. Anunțul făcut de procurorii DNA

Otrava care ne intoxică organismul în fiecare zi, fără să știm! Renumitul medic Alin Scarlat avertizează: Duce la boli grave și cancer!

Gabriela Firea face senzație pe internet. Dana Budeanu, asul din mâneca senatoarei PSD

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies