Problemele la picior cu care se confrunta Cream dupa Exatlon! Ce diagnostic i-au pus medicii din Romania. Vezi imagini de la recuperare

Claudia Pavel s-a accidentat in Republica Dominicana la glezna.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar, Cornelia Ionescu

Dupa o luna de stat la Exatlon, Cream s-a intors in tara cu probleme serioase de sanatate. In urma unui traseu, la o saritura destul de simpla, glezna i-a cedat! A concurat totusi pana la final in acea zi, insa cateva ore mai tarziu, “faimoasa” a simtit dureri ingrozitoare la picior si abia a mai putut merge.

 

A fost un mini cosmar in acea seara, in plus pentru mine, a fost si ca o presimtire ca se apropie finalul. M-am gandit ca daca nu ma recuperez, voi fi propusa sa ma duc acasa. Mai mult, am fost la spital acolo, mi s-a facut radiografie, si mi s-a zis ca sunt OK din punct de vedere medical, ba chiar, am fost repusa pe traseu in a opta zi! Dupa care, cand m-am intors in tara, durerile au persistat. M-am speriat si m-am dus la doctor! Investigatiile au aratat ca aveam o entorsa de gradul 2. Pana la urma, m-am gandit ca, a fost poate practic un noroc ca am fost eliminata, fiindca Dumnezeu le aranjeaza pe toate. Aici mi s-a zis ca puteam sa ajung la operatie daca as mai fi continuat”, a povestit Cream.

Cream are probleme la picior dupa Exatlon! “Nu puteam sa ma mai urc deloc pe tocuri!”

Claudia Pavel a fost nevoita sa recurga la fizioterapie pentru a se vindeca si se pare ca nu a gresit, caci, acum se simte bine.

Doctorii din Romania mi-au zis ca nu mai am voie nici sa sar, nici sa fac efort, nici sa alerg. Am crezut ca nu o sa scap niciodata de probleme, atat de tare persista durerea la picior in momentele acelea, mai ales cand incercam sa ma urc pe tocuri. Iar pentru mine, era important ce simteam, caci eu sunt cantareata, trebuie sa ma duc pe scena, la evenimente, am emisiuni si multe alte lucruri de facut, si totul se intampla pe tocuri.

Din fericire, am inceput fizioterapia, am urmat anumite proceduri indicate de doamna doctor Iulia Belc, sedinte cu aparatul Tekar, sedinte cu ultrasunete si cu laser, si astazi, dupa cea de a opta sedinta, am avut fericirea sa constat ca nu ma mai doare nimic cand ma incalt cu ceva mai inalt. Sunt foarte fericita”, a conchis Cream.

Vezi imagini de la recuperare numai pe kfetele.ro

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: