Prodanca a plecat în Dubai la Reghe! Ce a determinat-o să se ducă în Emirate și cu ce a surprins la fiecare apariție

În aceste momente, Anamaria Prodan se află în Dubai, unde petrece câteva zile alături de soțul ei, Laurențiu Reghecampf

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriere

Anamaria Prodan a profitat de câteva zile libere și a decis să plece în Dubai, pentru a fi alături de soțul ei, Laurențiu Reghecampf.

”Este el este soarele meu, bărbatul care îmi este alături la bine și la greu. De fiecarăe dată, când nu am proiecte profesionale, vreau să fiu cu el, indiferent în ce parte a lumii ar fi”, a spus Ana despre dorința de a sta cu bărbatul său, în ciuda programului încărcat pe care îl are.

Citeste si: Transformarea uluitoare a Prodancei după vacanța în America avută cu Reghe! Cum și-a făcut apariția vedeta la Gala Performanței și Excelenței

Citeste si: Ce se întâmplă în aceste momente cu Prodanca și Reghe în America! Ce spune impresara despre relația ei cu soțul ei! ”Trece timpul...”

Citeste si: ȘOC! Ce se întâmplă în aceste momente cu fiica Prodancei în America! Lovitură incredibilă dată în urmă cu puţin timp! ”Nu aș fi crezut niciodată așa ceva” EXCLUSIV

fara descriere

Ce spune Prodanca despre Reghe! „Câinii latră, ursul trece” 

Astfel, și de data aceasta, impresara a plecat în Emirate, unde face senzație la fiecare apariție, fie că este vorba de plajă, acolo unde alege numai costume minuscule, care să îi pună trupul în valoare, cât și cu noile cadouri primite de la partenerul ei de viață.

Eu primesc cadouri în fiecare zi, dacă mă crezi. Laur este un romantic incurabil. La noi, motto-ul vieții este: „Câinii latră, ursul trece”. Atât. Ce vorbește lumea, ce nu vorbește, nu e treaba noastră. Nu trăim pentru lume, trăim pentru noi și suntem foarte fericiți”, a povestit Ana în urmă cu puțin timp în presă, iar acest lucru pare a fi valabil, căci, în aceste zile, a fost extrem de răsfățată de soț.

fara descriere

Anamaria Prodan a plecat în Dubai, la Reghe! Ce cadouri de fițe a primit

Drept dovadă, Anamaria Prodan a plecat în Dubai, la Reghe, și a primit numai daruri de mare valoare, de la geantă de firmă până la brățări spectaculoase, care costă peste 10.000 de euro doar una.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate