Prodanca si Reghe se despart? Care este adevarul despre relația celor doi în acest moment

Soții Reghecampf încearcă să treacă peste toate bârfele legate de separare

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere


In articol:

În ultimii doi ani, știrea bombă că Prodanca și Reghe divorțează a tot circulat în lumea mondenă! Mai mult, în ciuda faptului că ambii au negat, bârfele au revenit iarăși în actualitate! Și… atunci, care să fie adevărul?

Ei bine, reporterii WOWbiz.ro au aflat în premieră că impresara și soțul său se înțeleg mai bine ca niciodată și se amuză la auzul acestor ”informații certe”! De altfel, prieteni de-ai lor confirmă faptul că mariajul lor este unul care poate fi dat drept exemplu în showbiz. ”Ana și Laur sunt împreună și sunt fericiți, restul sunt doar aberații ale unora care nu știu ce să mai inventeze”, au povestit apropiați ai familiei Reghecampf pentru WOWbiz.ro.

Citeste si: Poziția oficială a Bisericii Ortodoxe după ce s-a spus că Răzvan Ciobanu va fi înmormântat fără slujbă pentru că era gay

Citeste si: Traian Băsescu îşi domină soţia la venituri! Cum a ajuns fostul preşedinte să câştige de 10 ori mai mult decât Maria Băsescu!

Citeste si: Dezvăluiri-bombă despre noul intrat în casa Puterea Dragostei, Cezar: "Ne-a făcut nebune! A zis că băieții ca Alex sunt fetițe"! Roxana, mărturisirea principală: în trecut s-a întâlnit cu el!

fara descriere

Anamaria Prodan s-a despărțit de Reghe? Unde și-au petrecut sărbătorile cei doi

O dovadă a faptului că celebrul cuplu este mai sudat ca niciodată este și aceea că protagoniștii au făcut împreună Sărbătorile de Paște. ”Anamaria Prodan s-a despărțit de Reghe? Ce prostie! Ana este în Dubai de ceva vreme, alături de antrenor și de copiii lor. Au petrecut de Paște ca o familie adevărată. Laur chiar i-a și cumpărat, acum, o brățară superbă, pe care ea o poartă deja cu mândrie. Sunt frumoși împreună”, au conchis aceeași prieteni pentru WOWbiz.ro!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate