Prof Adrian Streinu Cercel, anunț bombă! Câți copii se află internați la ”Matei Balș”, înainte de începerea școlii!

După ce a dispărut o vreme de la Tv, prof Streinu Cercel vine și aruncă bombă după bombă: câți copii sunt internați acum la ”Matei Balș” , dar spune și cât vom mai trăi cu spaima COVID 

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria Petre

Adrian streinu Cercel despre COVID
Adrian Streinu Cercel crede ca abian din 2023 putem vorbi linistiti de COVID


In articol:

Prof Adrian Streinu Cercel, directorul Institutului Matei Balș din Capitală a fost unul dintre puținii specialiști care au vorbit despre COVID încă de la începutul pandemiei. A fost un moment de tensiune între renumitul profesor și autorități, atunci când a fost făcut public un scenariu sumbru care i-a fost atribuit specialistului, și câteva luni, prof Streinu Cercel nu a mai apărut la tv. ”Nu am dispărut. I-am susținut în plan profesional. Fiecare își alege cu cine să facă echipă”, a precizat profesorul despre faptul că nu a mai apărut la tv.

Adrian Streinu Cercel, despre COVID ”Viteza de transmitere a virusului este de 7 m pe secundă”

Zilele trecute însă, renumitul medic specialist în boli infecțioase a fost invitatul lui Marius Tucă și a vorbit despre COVID, despre modul dar mai ales viteza în care acesta se transmite, dar și când crede că vom scăpa de virus.

”Viteza de transmitere a virusului este de 7 m pe secundă. Contaminează suprafețele. Mâna reprezintă cel mai mare pericol. Vedem cum se transmite virusul de la o persoană. Vedem de ce se întâmplă așa. Pe elementele care conțin cupru stă până la 80 de ore. Pe oțel inoxidabil la fel. Pe hârtie 2 – 3 ore stă virusul”, a explicat pof dr Adrian Streinu Cercel.

Citeste si: Doliu şi pierdere grea în PSD! A fost răpus de Covid-19 la doar 56 de ani - evz.ro

Citeste si: Fără soluții în lupta cu noul coronavirus? Testele pentru cel mai așteptat vaccin anti-Covid au fost oprite. Ce a pățit unul dintre participanții la studiu

Citeste si: Patriarhul Ucrainei, care a dat vina pe căsătoriile gay pentru coronavirus, s-a îmbolnăvit de COVID-19

Citeste si: Sora lui Florin Salam e dărâmată după ce fratele ei e internat de mai bine de o lună la terapie intensivă, infectat cu coronavirus: “Sfânta Fecioară Maria este singura noastră speranță. Adu-l viu acasă lângă noi”

În ceea ce privește începerea școlilor, Adrian Streinu Cercel a specificat că este foarte important purtarea măștilor de protecție, dar și dezinfectarea cât mai des a mâinilor. Dar, pornind de la faptul că, în prezent, 21 de copii sunt internați în secția de Terapie Intensivă a Institutului Național de Boli Infecțioase „Matei Balș”, prof Streinu-Cercel a spus că „într-un timp, nu foarte îndepărtat, toate spitalele din România vor fi spitale COVID”. 

Adrian Streinu Cercel, despre COVID ”În 2023 se termină”

Adrian Streinu Cercel nu crede că vom scăpa prea curând de acest virus, chiar și în condițiile în care populația se vaccinează. ”Acest virus se comportă ca leul care intră în pădure. Decursul unei epidemii… poate să stea în mijlocul populației 2 – 3 ani. În 2023 se termină”, a afirmat prof Streinu Cercel în emisiunea Marius Tucă Show. 

Urmatorul articol
Citește și:

Ultimă oră! Tatăl Mădălinei Manole a intrat în stop cardio respirator

Veniți de luați COVID! Tzancă Uraganu a comis-o iar: concert cu sute de oameni într-un sat din Vrancea! Manelistul abia s-a recuperat după coronavirus

S-a făcut dreptate pentru bolnavii de COVID-19! Legea care permite rudelor să le fie alături bolnavilor muribunzi a fost aprobată!

România, aproape de 100 de mii de persoane infectate cu coronavirus. Peste 4.000 de români au murit din cauza COVID-19

Descindere surpriză a polițiștilor! Au fost prinși interlopii implicați în măcelul din Chiajna, a cărui victimă a fost și Călin, fratele Alinei Pană!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies