Profeția Mariei Gheorghiu despre meciul cu Germania la Under 21! Mesajul primit de femeia care a prezis incendiul de la Colectiv

Prezicătoarea Maria Ghiorghiu a lansat o profeție care poate avea legătură cu meciul din această seară cu Germania, din semifinalele Campionatului European Under 21.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Maria Ghiorghiu a primit ”un mesaj” în urmă cu două zile din care nici ea nu a înțeles mare lucru, însă care ar putea avea legătură cu confruntarea din această seară împotriva Germaniei.

fara descriere

”25 iunie 2019, ora 23:10. Dragii mei. În această seară, în timp ce scriam aici pe blog, aud glas care spune așa: ”Germanii federali fug! Fug germanii federali!” Prieteni dragi, doar atât a spus glasul. Mă întreb și eu, de ce or fi fugind germanii federali? Ce se va întâmpla, de vor trebui să fugă? Să fie vorba oare de vreun posibil război? Să înceapă oare (din păcate) cel de-al Treilea Război Mondial? Vom vedea în timp, dragilor, atunci când Bunul Dumnezeu și Măicuța Domnului vor îngădui toate acestea. Să ne rugăm dragii mei, să ne rugăm pentru pacea noastră, pentru pacea Lumii întregi. Cu dragoste, Maria”, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul ei personal.

Germania este campioană europeană en titre la tineret

fara descriere

Până la al treilea război mondial, germanii (federali sau nu) ar putea fi puși pe fugă, în această seară, de generația lui Ianis Hagi, calificată în premieră în semifinalele Campionatului European de Fotbal Under 21. Naționala noastră s-a calificat de pe locul 1 dintr-o grupă de coșmar din care au făcut parte: Anglia, Croația și Franța. E cealaltă parte, Germania este deținătoarea trofeului (după ce a bătut Spania în finală, în 2017) iar la acest campionat a câștigat grupa cu Danemarca, Serbia și Austria. Meciul Germania – România va începe la ora 19:00.

Citeste si: Ianis Hagi conduce un bolid cu 340 CP! Starul naționalei Under 21 face spectacol și în trafic, nu doar în teren

Citeste si: Ianis Hagi a fost umilit de un conducător din FRF, care l-a pus să îi care costumul până în România! Vezi când s-a întâmplat totul!

Citeste si: Mirel Rădoi are o avere colosală, de 15 milioane de euro! Antrenorul naţionalei U21 şi-a cumpărat şase maşini de lux şi a investit în imobiliare!

fara descriere

Maria Ghiorgiu a devenit celebră după ce a prezis incendiul de la Colectiv.  

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate