Ianis Hagi a fost umilit de un conducător din FRF, care l-a pus să îi care costumul până în România! Vezi când s-a întâmplat totul!

Acum 4 ani, Ianis Hagi a fost umilit de un conducător din FRF, Zoltan Kovacs.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Fanii ştiu că Ianis Hagi a fost umilit de un conducător din FRF. În prezent, fiul lui Gică Hagi e liderul selecţionatei Under 21, care se află la turneul final EURO 2019, început cu un succes fulminant cu Croaţia, 4-1, în care Ianis a marcat un gol. În 2015, Ianis se afla tot la un turneu, cu echipa Under 17, unde a fost protagonistul unui moment halucinant, dezvăluit de tatăl său, Gică Hagi. “Gică Hagi şi-a reluat atacurile la adresa lui Zoltan Kovacs, coordonatorul loturilor de juniori din cadrul FRF”, a relatat Adevărul.  Kovacs este un belgian, angajat în acea perioadă de Federaţia Română de Fotbal. (vezi cine a fost iubita lui Ianis Hagi)

Citeste si: Unul dintre cei mai talentați fotbaliști români a rupt legătura cu părinții din cauza iubitei! Cei care i-au dat viață fac apel la ajutor divin: "Dumnezeu e sus și ne privește!"

Citeste si: Dezvăluiri! Andreea Esca, Hagi sau Lupescu, credite de milioane de euro!

Citeste si: CTP l-a făcut praf pe Gică Hagi pentru că acesta nu e interesat de alegerile europarlamentare: „Nu se deranjează până la cabina de vot, ca să schimbe ceva. Votul e cu mâna, e henţ”

Ianis Hagi a fost umilit de un conducător din FRF: "Am rămas mască, aşa cum o auziţi" 

"Tot ce s-a întâmplat la U17 nu are nicio legătură cu partea administrativă din FRF. Înainte cu două zile, când Ianis a plecat în Ungaria, la turneu, mi-a mai zis un lucru. Am rămas mască, aşa cum o auziţi. După turneul de calificări din Andorra, în aeroport, a fost chemat de Florin Răducioiu, pentru că domnul Kovacs a chemat căpitanul de echipă şi i-a zis foarte simplu: Ăsta e costumul, mi-l cari până în România!”, a spus Gică Hagi, care a continuat: „Dacă voi credeţi că există mai mare umilinţă...Eu nu mi-am educat copilul nici măcar mie să-mi care costumul, servieta. El nu poate să-i care domnului Kovacs costumul până în România. N-am ştiut de acest lucru când am scris scrisoarea. L-am întrebat cum a fost posibil aşa ceva, cum a acceptat. Mi-a spus: "Păi dacă m-a rugat Mister!" Trebuia să-i spui că tu ai crescut altfel, că ai o altă educaţie, tu nu-i cari lucrurile nici măcar tatălui tău. Lucrul personal să şi-l care singur”.

fara descriere

Citeşte CONTINUAREA pe stirilekanald.ro

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate