Prognoza meteo ANM, 17 august - 12 septembrie 2022. Specialiștii anunță un început de toamnă cu temperaturi de vară

Prognoza meteo ANM, 17 august - 12 septembrie 2022. Iată cum va fi vremea în prima parte a lunii septembrie 2022!

Autor: Daniela Radan

In articol:

Prognoza meteo ANM, 17 august- 12 septembrie 2022. Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Vezi cum va fi vremea în prima parte a lunii septembrie 2022. Specialiștii anunță un început de toamnă cu temperaturi de vară.

Prognoza meteo ANM, 17 august- 12 septembrie 2022. Săptămâna 17- 22 august

În intervalul 17- 22 august 2022, mediile temperaturilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul țării. Astfel că, potrivit specialiștilor, începând cu această săptămână valorile termice vor fi în descreștere și nu vor mai trece de pragul de 40 de grade Celsius.

ANM anunță că regimul pluviometric va avea o tendință spre deficit în jumătatea sud-vestică a țării. În restul zonelor, acesta va fi apropiat de cel așteptat la această dată.

Prognoza meteo ANM, 17 august - 12 septembrie 2022. Specialiștii anunță un început de toamnă cu temperaturi de vară

Prognoza meteo ANM, 17 august - 12 septembrie 2022. Specialiștii anunță un început de toamnă cu temperaturi de vară

[Sursa foto: PixaBay]

Prognoza meteo ANM, 17 august- 12 septembrie 2022. Săptămâna 22- 29 august

În ultima săptămână din luna august 2022, 22- 29 august, mediile valorilor termice vor fi ușor peste cele specifice pentru perioada din calendar, în toate regiunile României.

Citeste si: Cine este Sebastian Crăciunescu, bărbatul cu care și-a unit destinul Geta Sterp- kfetele.ro

Citeste si: Anunțul făcut de Andreea Marin, după 5 ani de relație cu Adrian Brâncoveanu: „Nu am regrete deloc”. Ce decizie a luat fosta „Zână a Surprizelor"..- bzi.ro

Specialiștii estimează un regim pluviometric deficitar în sudul, centrul, estul și zonele montane ale României. În restul teritoriului va fi apropiat de cel normal pentru această săptămână.

Citeste si: Prognoza meteo ANM, 16- 28 august 2022. Vremea în următoarele două săptămâni. Specialiștii anunță temperaturi de peste 36 de grade Celsius

Prognoza meteo ANM, 17 august- 12 septembrie 2022. Săptămâna 29 august- 5 septembrie

În ultimele zile din luna august 2022 și primele zile din luna septembrie 2022, mediile valorilor termice vor fi situate peste cele specifice pentru această perioadă, în toate regiunile.

În ceea ce privește regimul pluviometric, ANM estimează cantități de precipitații normale pentru data din calendar. Astfel, începutul primei luni de toamnă 2022 nu vine cu schimbări drastice de temperatură față de anul precedent.

Citeste si: Prognoza meteo ANM, 10- 21 august 2022. Vremea în țară. Specialiștii anunță o răcire termică la nivelul tuturor regiunilor

Prognoza meteo ANM, 17 august- 12 septembrie 2022. Săptămâna 5- 12 septembrie

Săptămâna 5- 12 septembrie aduce valori termice medii peste cele specifice pentru această săptămână, pe toată suprafața României. Astfel, vremea va continua să fie călduroasă, iar temperaturile vor fi mai degrabă specifice verii, ci nu toamnei.

În ceea ce privește regimul pluviometric, ANM anunță că sunt așteptate cantități de precipitații în general apropiate de cele normale, la nivelul întregii țări.

Sursă: meteoromânia.ro

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

„Un nou soț” Alexia Eram și-a uimit fanii, după ce s-a afișat cu un alt băiat pe rețelele de socializare! Mulți au crezut că nu văd bine

Matematică BAC 2022 toamnă. Ce subiecte au picat la Matematică, la sesiunea de toamnă a Bacalaureatului 2022

Horoscop săptămânal 15 - 21 august 2022. Ana Maria Ticea, astrologul WOWbiz.ro: o zodie se împacă cu trecutul

Horoscop 6 Octombrie 2022. Berbecii fac față tuturor provocărilor, Leii vor avea unele conflicte cu prietenii sau familia

Cutremur total în dosarul Caracal! Avocatul familiei MĂCEȘANU a spus adevărul: Este o bătaie de joc

Beni nu a fost prezent la nunta Getuței Sterp. Mama Geta a clarificat situația în timpul petrecerii

Cel mai sigur loc în care să depozitezi banii. Modalitățile prin care îți poți ascunde averea

Reghecampf, situație din ce în ce mai dificilă – Antrenorul este la un pas să își piardă slujba, din nou

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies