Prognoza meteo ANM, 18 aprilie - 1 mai 2022. Cum va fi vremea de Paște și de 1 Mai

Prognoza meteo ANM, 18 aprilie - 1 mai 2022. Iată ce temperaturi se vor înregistra de Paște și de 1 Mai!

Autor: Daniela Radan

In articol:

Administrația Națională de Meteorologie a publicat prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni. Iată ce temperaturi se vor înregistra de Paște și de 1 Mai, dar și când va fi cel mai cald!

Menționăm că temperaturile vor destul de scăzute pe parcursul celor două săptămâni, 18 aprilie- 1 mai 2022, iar temperaturile vor oscila constant. Totodată, probabilitatea pentru precipitații va fi foarte crescută.

Prognoza meteo ANM. Cum va fi vremea de Paște și de 1 Mai în Banat

În Banat, prima săptămână de prognoză începe cu vreme deosebit de rece, urmând ca media maximelor să se situeze în jurul a 11 grade Celsius. După data de 20 aprilie, vremea se va îmbunătăți, iar începând cu ziua de 22 aprilie și până pe 27 aprilie, ne vom bucura de până la 19 grade Celsius.

După data de 27 aprilie și până la sfârșitul intervalului, variaţiile termice vor fi nesemnificative de la o zi la alta, maxima regională caracteristică fiind de 16- 18 grade Celsius, în medie.

În ceea ce privește minimele, cele mai mici valori ale nopții și dimineții nu vor depăși un grad la începutul intervalului, urmând ca până în data de 27 aprilie, ele să crească treptat până spre valori medii de 8 grade Celsius.

Ulterior datei de 27 aprilie şi până la sfârşitul intervalului, tendinţa temperaturii aerului este de scădere uşoară spre medii în jurul a 6 grade.

Probabilitatea pentru precipitaţii va fi ridicată în intervalul 17- 20 aprilie şi din nou în intervalul 22- 30 aprilie.

Prognoza meteo ANM, 18 aprilie - 1 mai 2022. Cum va fi vremea de Paște și de 1 Mai

Prognoza meteo ANM, 18 aprilie - 1 mai 2022. Cum va fi vremea de Paște și de 1 Mai

[Sursa foto: PixaBay]

Prognoza meteo ANM. Cum va fi vremea de Paște și de 1 Mai în Crișana

În Crișana, prima săptămână de prognoză va debuta cu o vreme deosebit de rece, astfel că, maximele nu vor depăși 11 grade Celsius. După data de 20 aprilie, temperatura aerului va crește treptat spre valori medii ale maximelor de 17- 18 grade. Aceleași temperaturi vor fi resimțite și în intervalul 22- 27 aprilie, urmând ca acestea să scadă până spre 16 grade Celsius la sfârșitul intervalului.

În ceea ce privește minimele nopții, temperatura aerului va fi de -1 și 0 grade Celsius, în primele trei nopți, după care va creşte până spre 8 grade, pe 26 aprilie. În intervalul 27 aprilie- 1 mai, vom avea o medie a minimelor situată în jurul a 4 grade Celsius.

Probabilitatea pentru precipitaţii va fi mai mare în zilele de 19 şi 20 aprilie, dar şi în intervalul 22 aprilie- 1 mai.

Citeste si: Prognoza meteo ANM, 18- 24 aprilie 2022. Cum va fi vremea în Săptămâna Mare 2022

Prognoza meteo ANM. Cum va fi vremea de Paște și de 1 Mai în Transilvania

În Transilvania, în primele zile ale intervalului de prognoză, vremea va fi deosebit de rece, iar media maximelor va fi cuprinsă între 8 și 9 grade Celsius. Începând cu ziua de 20 aprilie, media maximelor va cunoaște o creștere treptată și va ajunge până la 18 grade Celsius, în zilele de 24 și 25 aprilie. După această perioadă, vremea se va răci, astfel că, până la sfârșitul intervalului, temperatura aerului va scădea în medie până spre 14 grade.

În ceea ce privește minimele, media în primele două nopți se va situa undeva la -4 grade. Aceasta va crește până spre 4- 5 grade Celsius, în data de 26 aprilie. Ulterior, media minimelor va scădea din nou până la sfârșitul intervalului spre valori în jurul a două grade Celsius.

Citeste si: „Iată definiția perfectă pentru neam prost”. Mihai Morar, reacție dură la adresa lui Culiță Sterp- kfetele.ro

Citeste si: Care a fost motivul divorţului dintre Alexandru Ciucu şi Alina Sorescu? Iată ce a spus designerul despre soţia lui- bzi.ro

Probabilitatea pentru precipitaţii va fi mai mare în zilele de 19 şi 20 aprilie şi în intervalul 24 aprilie- 1 mai.

Prognoza meteo ANM. Cum va fi vremea de Paște și de 1 Mai în Maramureș

În Maramureș, vremea va fi deosebit de rece în primele zile ale intervalului de prognoză, iar media valorilor diurne se va situa în jurul a 10 grade. Apoi temperatura aerului va creşte, iar în ziua de 25 aprilie, se va ajunge la valori în jurul a 18 grade. Ulterior, vremea se va răci treptat şi, până la sfârşitul celei de-a doua săptămâni de prognoză, media maximelor se va situa în jurul a 14 grade.

În ceea ce privește minimele, media acestora va oscila între -3 și -2 grade, luni și marți noaptea. Apoi va crește până spre 7 grade Celsius, în 26 aprilie 2022. După această dată, vremea va cunoaște din nou o răcire, iar până la 1 mai media minimelor va fi de 4 grade.

Prognoza meteo ANM. Cum va fi vremea de Paște și de 1 Mai în Moldova

În Moldova, primele zile din intervalul de prognoză vor fi foarte reci, cu o medie a maximelor în jurul a 10 grade şi a minimelor de -1 grad Celsius. După aceea, temperatura aerului se va încălzi treptat, urmând ca în data de 25 aprilie media regională a maximelor să ajungă la 18 de grade Celsius. Asta în timp ce minima se va situa la 8 grade, în 27 aprilie.

Menționăm că până la 1 mai, valorile termice vor scădea, iar media maximelor va coborî spre 14 grade Celsius, iar minimele spre valori de 4 grade Celsius.

Probabilitatea pentru ploi va fi mai mare în zilele de 20 şi 21 aprilie, dar şi în intervalul 25 aprilie- 1 mai.

Prognoza meteo ANM. Cum va fi vremea de Paște și de 1 Mai în Dobrogea

În Dobrogea, primele două zile din intervalul de prognoză vor fi caracterizate de o vreme deosebit de rece, astfel că, media maximelor nu va depăși 11 grade Celsius. Ulterior datei de 19 aprilie, vremea va intra într-un proces de încălzire uşoară, iar media maximelor va ajunge la 16 grade Celsius, în 27 aprilie. Urmează apoi o răcire, media maximelor coborând spre 14 grade Celsius în zilele de 30 aprilie și 1 mai.

Legat de minime, media acestora va crește treptat de la 3- 4 grade, în intervalul 18- 20 aprilie, spre valori de 9 grade, în perioada 27- 29 aprilie. Menționăm că până la sfârșitul intervalului, temperatura va scădea ușor spre 8 grade Celsius.

Probabilitatea de apariţie a precipitaţiilor va fi mai mare pe data de 20 aprilie, dar şi în intervalul 25 aprilie- 1 mai.

Prognoza meteo ANM, 18 aprilie - 1 mai 2022. Cum va fi vremea de Paște și de 1 Mai

Prognoza meteo ANM, 18 aprilie - 1 mai 2022. Cum va fi vremea de Paște și de 1 Mai

[Sursa foto: PixaBay]

Prognoza meteo ANM. Cum va fi vremea de Paște și de 1 Mai în Muntenia

În Muntenia, de asemenea, primele două zile din intervalul de prognoză vor fi deosebit de reci, astfel că, mercurul din termometre nu va depăși 11 grade Celsius. În perioada următoare, temperaturile vor fi în creștere, astfel încât, media maximelor va ajunge până la 20 de grade Celsius în perioada 25- 27 aprilie. Ulterior acestui interval, temperatura aerului va scădea şi se va ajunge la o medie regională a maximelor de 17- 18 grade.

Legat de valorile minime, media regională în primele două zile ale intervalului va fi de cel mult 2 grade Celsius. Ulterior, temperatura aerului va creşte spre valori de 8 grade, în intervalul 26- 29 aprilie, iar în ultimele nopţi va coborî spre 6- 7 grade Celsius.

Probabilitatea pentru precipitaţii va fi mai mare în zilele de 19 şi 20 aprilie, apoi în intervalul 25 aprilie- 1 mai.

Citeste si: Prognoza meteo ANM, 18 aprilie- 15 mai 2022. Cum va fi vremea în următoarele 4 săptămâni. Se răcește și vin ploile

Prognoza meteo ANM. Cum va fi vremea de Paște și de 1 Mai în Oltenia

În Oltenia, vremea va fi deosebit de rece în primele trei zile din intervalul de prognoză, cu o medie a maximelor de 10- 11 grade Celsius. Începând cu ziua de 21 aprilie, vremea va cunoaște din nou o încălzire, iar media maximelor va ajunge la 19 grade, în perioada 25- 28 aprilie. După aceste zile și până la data de 1 mai, vremea se va răci şi media maximelor va coborî spre 16- 17 grade Celsius.

Media minimelor va creşte treptat de la 1- 2 grade, în intervalul 18- 21 aprilie, spre valori de 8 grade, în perioada 26- 29 aprilie. Ulterior, aceasta va scădea ușor spre 6 grade Celsius până la sfârșitul intervalului.

Probabilitatea pentru precipitaţii va fi mai mare în perioada 18- 20 aprilie şi în intervalul 22 aprilie- 1 mai.

Prognoza meteo ANM. Cum va fi vremea de Paște și de 1 Mai la munte

La munte, vremea va fi foarte friguroasă în primele 4 zile ale intervalului, când în medie se vor înregistra temperaturi maxime de 0- 2 grade. Din 21 aprilie, temperaturile vor începe să crească, astfel încât, în perioada 23- 27 aprilie, media maximelor va ajunge la 8 grade Celsius. După acest interval, vremea se va răci, urmând ca media maximelor să coboare uşor la 6 grade, până la sfârşitul celei de-a doua săptămâni de prognoză.

Media minimelor va crește treptat de la valori de -8, -7 grade în perioada 18- 20 aprilie, la valori de 2- 3 grade în intervalul 25- 27 grade. Ulterior, media minimelor va scădea spre -1 grad până la 1 mai.

Probabilitatea pentru precipitaţii va fi mai mare în intervalul 18- 20 aprilie, dar şi între 24 aprilie şi 1 mai.

 

Sursă: meteoromânia.ro

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop săptămânal 18 - 24 aprilie 2022. Ana Maria Ticea, astrologul WOWbiz.ro, anunță cum va fi Săptămâna Mare pentru nativi

Rugăciunea fiecărei zile din Săptămâna Mare

Urări de Paște Fericit 2022. Mesaje și Felicitări de Învierea Domnului

Urmează o zi cu decizii importante care vor influența viața zodiilor în bine

CASA DE PENSII a făcut anunțul chiar în această SEARĂ! Este informația momentului pentru milioane de români

Logodnica lui lui Culiță Sterp, veste emoționantă: „Abia aștept să ne cunoaștem”

Autostrada Arad-Nădlac, subiect de glume. Panourilor de informare sunt mai degrabă ghicitori. Foto

Tragedie pentru un cunoscut antrenor de fotbal. A anunțat pe Facebook că i-a murit fiica de 21 de ani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies